Moulin du Coupied
Aantal appartementen: 1
Aantal tweepersoonskamers: 8
Adresgegevens | Lieu-dit Coupied, F-03160 |
Moulin du Coupied
Een heerlijke vakantie gehad!!.. veel te genieten op het terein van mooie landschappen, heerlijk eten uit eigen tuin en van een heerlijk zwembad!! Het was een vakantie om door een ringetje heen te halen!!.. zeker een aanrader..
Het was weer een geweldige 2 weken bij Matty en Rienes. De kinderen hebben genoten van het zwembad, speel terrein en de gastvrijheid. Diertjes voeren samen met matty. En natuurlijk het middeleeuws feest in het nabij gelegen souvigny.
We hebben genoten van een zeer aangename vakantie in het rustige Ygrande. Rinus en Matty de vriendelijke uitbaters waren steeds bereid om onze wensen in vervulling te laten gaan. De woning is gelegen in een prachtige bloementuin. Een zwembad en speelpleintje zijn een pluspunt voor gezinnen met kinderen. Het werd een onvergetelijk verblijf.
Moulin Du Coupied is een fijne gezellige vakantiewoning gelegen in een heel rustige omgeving in het pittoreske dorpje Ygrande. Een prachtige bloementuin en een leuk zwembad maken het plaatje compleet. De uitbaters stellen alles in het werk om van je verblijf een onvergetelijk iets te maken. Het domein is bovendien heel kindvriendelijk met een extra speelruimte voor de kleintjes. Op enkele kilometers afstand kan je na het bezoek aan een plaatselijke markt in alle rust genieten van een gezellig terrasje. Bedankt Rinus en Matty voor de fijne vakantie. De vieruurtjes en de heerlijke barbecues zullen ons altijd blijvend doen terugdenken aan de leuke tijd die we bij jullie en met jullie mochten doorbrengen.
Wat is Moulin du Coupied een heerlijke plek, niet in de laatste plaats door de gastvrijheid van Matty en Rinus. De gezamenlijke barbecue en de gesprekjes tussendoor hebben we erg gewaardeerd.
Het Molenaarshuis is heerlijk ruim en lekker koel. De tuin is prachtig en enorm, met een speelveld met speeltoestellen voor de kinderen (de jeep is echt een bonus :)). Regelmatig groenten uit eigen moestuin, de kinderen mochten mee eitjes rapen en de kippen voeren, spelen met hondje Stip.. En dan is er nog het zwembad, één groot feest.
Voor mij was dit de eerste keer dat ik bewust voor de tweede keer naar hetzelfde plekje terug wilde, de rust die we hier vonden hebben we nog niet eerder zo ervaren.
Dank voor alles lieve Matty en Rinus, hopelijk tot nog eens ziens!
Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad; ruim huis voorzien van alle gemakken. Een zwembad waar de jongens elke dag in konden plonzen, met als hoogtepunt zwemmen in het donker met de lichten aan.
Groente uit de moestuin, mee mogen helpen met frambozen en boontjes plukken.
We hebben het fantastisch gehad en gaan helemaal opgeladen terug naar Nederland. Hier komen we graag terug!