Laagste prijsgarantie

Moulin du Coupied

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiehuis Moulin du Coupied voor je op een rij gezet:

9.6FenomenaalScore uit 118 reviews

Vakantiehuis info

• Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer vakantiehuis info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

118 Reviews over Moulin du Coupied

• 10Chris21-12-2022

Een onvergetelijke ervaring.

Zeer leuke accomodatie, gelegen in een zeer rustige omgeving met talrijke mogelijkheden in de onmiddelijke omgeving. Het vakantieverblijf heeft ook heel wat troeven, een speeltuin voor de kleintjes, een groententuin voor de liefhebbers en een prachtig zwembad waar iedereen zich kan uitleven. De uitbaters Rinus en Matthy zijn gezellige mensen die je steeds met raad en daad bijstaan. Bovendien verrasten zij ons wekelijks op een heerlijke barbecue. Een verblijf om te blijven koesteren.

• 9Ruimte
    • 9Inrichting
    • 9Hygiëne
    • 10Zwembad
  • 10Nin van Hoof15-08-2022

Fantastische accomodatie!

Een prachtige accomodatie. Oase van rust! Gastvrijheid van de verhuurders is helemaal top. Wat een fantastische en lieve mensen. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad, op de trampoline, de schommel en de diertjes. Een plek die zeker zorgt voor mooie momenten en herinneringen!

• 10Kamers
    • 9Kindvriendelijk

Eigenaar, 20-10-2022

Onwijs bedankt Nin voor deze mooie recensie. Daar doen we het allemaal voor! Tot ziens.

• 10Suzanne Gorissen10-08-2022

Fantastisch

Fantastische ligging. Thuiskomen, hele gastvrije mensen. Voor het 7e jaar op.rij een topvakantie gehad!

• 10Kamers

Eigenaar, 20-10-2022

Bedankt Suzanne. Het genoegen is geheel wederzijds. We kijken altijd uit naar jullie komst.

• 9Mila31-12-2021

Top bestemming

Helemaal top met kleine kinderen

• 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Natuur

Eigenaar, 20-10-2022

Bedankt Mila. We horen het inderdaad vaak dat Moulin du Coupied een waar kinderparadijs is. Tot snel weerziens.

• 10Chris06-12-2021

Super en deugddoende vakantie.

Na meerdere keren hier onze vakantie te hebben doorgebracht, genieten we nog steeds van de gastvrijheid en de mooie bloemenpracht van Rinus en Matty.

• 9Prijs/kwaliteit

Eigenaar, 20-10-2022

Bedankt Chris. Fijn dat ons werk in de tuin ook zo gewaardeerd wordt door al onze gasten.

• 10Marion vd Velden06-12-2021

Helemaal opgeladen.

Voor we de koude wintermaanden ingaan nog even het zonnetje gaan meepikken en het burlen van de herten. Weer helemaal opgeladen. Op dit prachtig rustgevend plekje . En heerlijke geitenkaas meegenomen bij de buurman.

Eigenaar, 23-10-2022

Bedankt Marion voor deze mooie recensie.

• 10Jayne Mctavish28-11-2021

Heerlijk genoten alweer

Wij zijn inmiddels 4x op vakantie geweest bij moulin du coupied, en dat is niet voor niks. Heerlijk genoten van de locatie, weer, natuur en bovenaan de gastvrijheid van de eigenaren. Absoluut een aanrader voor de toekomst. Dank je wel Mattie en Rinus.

Eigenaar, 23-10-2022

Dank je wel voor deze mooie recensie

• 9Werger25-11-2021

Genieten van rust en ruimte

3 weken zomervakantie. Kinderen vermaakten zich goed op het grote terrein: Trampoline, zwembad, voetballen, spelletjes spelen in de biljart ruimte. Elke dag even door de moestuin om te kijken wat er ‘s avonds op het menu zou staan. Verser kan niet! Gastvrouw en gastheer zeer vriendelijk en behulpzaam. Fijne tijd gehad.

• 8Service
    • 8Ligging
    • 9Kindvriendelijk
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Natuur

Eigenaar, 23-10-2022

Een fijne tijd gehad. Dat is/was geheel wederzijds! Graag tot ziens op Moulin du Coupied.

• 10Esmee ibe22-11-2021

Onvergetelijke vakantie

Het Was een super vakantie! Ik heb er Heel erg van genoten…☀️🌸🌸🌼😊😊😊 groetjes Esmée

Eigenaar, 23-10-2022

Leuk Esmee. Leuk om te horen.

• 10Leo Wouters20-11-2021

Toplocatie voor gezinnen met kinderen.

Moulin du coupied is een prachtig gelegen locatie met twee prachtige vakantiewoningen gelegen in het midden van Frankrijk. Te midden van het groen kunnen zowel jongeren als ouderen hier volledig tot rust komen. Een leuk zwembad, een leuk terras en een groentetuin om u tegen te zeggen maken het plaatje compleet. De uitbaters Matty en Rinus zijn supervriendelijke mensen en ze stellen ook alles in het werk om van je verblijf iets onvergetelijks te maken. Absoluut een aanrader.

Eigenaar, 23-10-2022

Bedankt vast gast Leo. Daar doen we het allemaal voor.

Vakantiehuis Moulin du Coupied info

• VaatwasmachineBeschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Lieu-dit Coupied, F-03160