International La Roche Murat
International La Roche Murat
Ontvangst uiterst onvriendelijk, bijna vijandig. Sanitair gebouw oud en vies. Licht kapot in heel het gebouw en dus douchen en toilet in het donker. Receptie was al dicht vòòr 22. Niemand te bekennen dus gebeld naar ‘noodnummer’. Camping eigenaar wilde er niets aan doen: ja dat is kapot, niets aan te doen en zo de Hoorn erop. Dus douchen in het donker? Wat een ellende. En goedkoop is het niet. Vroeger wel maar met wisseling eigenaar zijn prijzen gestegen. Schandalig dat sanitair gebouw er dan zo bij staan en je klanten dus letterlijk in het donker zet.
Ligt prachtig langs de snelweg dus zeer geschikt voor een overnachting. Toiletgebouw zeer gedateerd. Deuren kunnen niet op slot, maar twee toiletten en 2 douchen wel erg weinig voor de vele bezette plaatsen.
Wij hebben dit terrein voor de tweede keer bezocht. Camping Roche Murat ligt op korte afstand van de A75 maar er is weinig geluidshinder. Is bij uitstek geschikt voor passanten. Wij zijn deze keer enkele dagen gebleven. De royale plaatsen zijn verdeeld over verschillende terrassen. Er zijn plaatsen met fraai uitzicht richting A75. Het sanitair is voldoende; iets gedateerd maar schoon en alles werkt prima. WiFi aanwezig. Voor kinderen is er helaas weinig te doen. In St.Flour, op enige afstand, zijn alle voorzieningen aanwezig w.o. grote Inter-Marche. De Cantal vinden wij erg mooi: het is een zeer geaccidenteerd gebied met gevarieerde agrarische bestemming. Een rondrit is daarom zeer aan te bevelen.
Als doorreiscamping is dit een goede optie. Vlak bij de op- en afrit A75-E11. Sanitair is gedateerd, maar functioneert.
Camping Roche Murat ligt op korte afstand van de A75. Is bij uitstek geschikt voor passanten. Plaatsen op verschillende terrassen en voldoende groot. Weinig geluidshinder van de A75. De meeste plaatsen hebben fraai uitzicht richting A75. Het sanitair krijgt een ruime voldoende; is licht gedateerd maar schoon en alles werkt prima. WiFi aanwezig. Camping ligt buiten de bewoonde wereld; op enige afstand zijn alle voorzieningen aanwezig: winkels etc. Wij waren op doorreis maar een langer verblijf is niet uit te sluiten.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |