8.1FantastischScore uit 95 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.1

• TV

Bonneblond, F-03370

Domaine Bonneblond (+camping + vakantiehuis)

8.1FantastischScore uit 95 reviews

Een droomplekje in Frankrijk!
Door Lara op 24-07-2024

Wat een heerlijke dagen hebben wij gehad op Bonneblond bij Willem en Helen. Twee hele lieve, hardwerkende beheerders van Bonneblond. Een prachtige camping/glamping en ideaal voor jonge kindjes. Ze kunnen spelen op het veld(met trampoline en speeltoestel) terwijl jij voor je tent een boekje kan lezen. Elke dag lekker zwemmen en relaxen. Echt een zen plekje om tot rust te komen. In de avond kun je heerlijk mee eten. Helen maakt de maaltijden allemaal vers en doet dit met veel liefde! Echt een aanrader. Het sanitair is netjes en wordt goed bijgehouden. Met ons gezin ons eigen sanitair toegewezen gekregen, heel fijn zeker met een gezinnetje! Je kan elke dag broodjes bestellen, heerlijk stokbrood en in de ochtend kun je ze afhalen in je Bonneblond tasje. Het is echt een aanrader om hier te verblijven met je gezin. Veel kindjes om te spelen ook!

Alsof je op vakantie bent bij vrienden
Door Fam. De Vries op 03-06-2024

Een heerlijke uitvalsbasis om deze rustige streek van Frankrijk te leren kennen, te voet, per fiets of auto. Zeer vriendelijke beheerders waarbij gastvrijheid in het DNA zit. Alles is mogelijk en veel tips voor leuke uitjes in de omgeving. Sanitair is prima op orde en zuiver. Alle aangeboden mogelijkheden zoals appartementen en tenten zijn 100% op orde. Het 3-gangen diner van chef-kok Helen overtreft elke keer onze hoge verwachtingen. Entertainer Willem zorgt elke avond voor een leuke sfeer onder de gasten.
Kortom, een plek waar je niet alleen hartelijk welkom bent maar waar je ook meteen thuis voelt.

Helaas tegenvallend verblijf gehad
Door Familie E. op 17-01-2024

Helaas een tegenvallend verblijf. Bij aankomst was de eigenaresse niet erg vriendelijk, want we waren te vroeg aangekomen. Ondanks een geboekte kampeerplaats moest er naar een plekje worden gezocht, waardoor we op een hellend stuk terecht kwamen. Voor het sanitair werd een specifieke douche, toilet en wastafel toegewezen waar je met meerdere gezinnen gebruik van moest maken. Hierdoor een aantal keer moeten wachten op de specifieke douche of toilet, terwijl er wel 3 andere vrij zijn. Straal van de douche echt niet goed. Voor de rest sanitair wel ok. Helaas een voorval gehad met de eigenaresse, die het nodig vond om na een goedemorgen te vragen waarom ik zo kwaad keek. Wat mij betreft een absoluut ongepaste vraag op een ongepaste manier. Bij het afrekenen (door mijn man) geen enkele vraag hoe het verblijf was geweest. Wat ons betreft gewoon niet gastvrij en klantvriendelijk. Omgeving mooi en rustig, voor ons persoonlijk iets te rustig.

Domaine Bonneblond (+camping + vakantiehuis)

We komen zeker nog een keer!!!
Door Familie Oosterbroek op 30-08-2023

Mede dankzij de niet aflatende inzet van beheerders Willem en Helen was het verblijf op BonneBlond een geweldige ervaring.
De camping is tot in de puntjes verzorgd en onderhouden, en deze hoge standaard wordt in alle facetten doorgetrokken. Ja, tot en met het uitgebreide assortiment speciaalbieren in de bar, met voor elke biersoort een bijpassend glas.
Willem en Helen laten hun gasten vanaf minuut één een gevoel van thuis zijn ervaren, en zetten zich niet aflatend in om het iedereen naar het zin te maken.
De omgeving is erg mooi, en er is voor alle leeftijden wel wat te beleven.
Omdat er altijd wel wat te verbeteren valt is een 10 geven misschien wat overdreven, maar Willem en Helen verdienen deze score qua persoonlijkheid zeker. Attent, kindvriendelijk, oog voor iedereen zijn de kenmerken die hen het best omschrijven.
Zoek je een schitterende camping met rust???
Dan........"Est-ce le bon endroit!"

Thuiskomen in Bonneblond
Door Birgit op 28-08-2023

Voor de tweede keer waren we op vakantie bij Willem en Helen. Telkens weer genieten we van de mooie natuur, de gastvrijheid, de animatie en de uitstappen die je in de omgeving kan maken. ‘s Avonds eten we op het mooie terras met heerlijke zonsondergang en praten we met andere gasten die ook logeren in Bonneblond. Mijn twee zoontjes maken hier telkens super mooie herinneringen! Bedankt Willem en Helen ✨

Zeer rustige camping in the middle of nowhere
Door I.v.M. op 21-08-2023

Als je van een zeer rustige camping met grote plaatsen houdt , is deze plek geschikt. In de omgeving is weinig te doen. Supermarkt op 30 min afstand. Je kunt mee eten op lokatie ( eenvoudige maaltijd) en er is een goede broodservice.
Voor kinderen zijn er een paar speeltoestellen en er werd niet veel georganiseerd. Het zwembadje vonden wij echt veel te klein voor deze accommodatie. Er is een natuurlijk ven bij, waar je kunt zwemmen. Een beet zand aanbrengen voor een strandje zouden wij als tip geven.
Er zijn wandel- en fiets mogelijkheden, maar daarover was weinig informatie beschikbaar . Er is één rondwandeling vanuit de camping, van 8,8km.
De gastheer en dame waren vooral bezig met vrienden en gasten van “ het franse pad” . We ervaarden het niet als erg gastvrij.
Een minpunt vonden wij het sanitair wat niet dagelijks werd schoongemaakt ( 2 keer in de week dat wij er waren)
Dus al met al waren onze ervaringen niet zo positief.