Domaine des Rêves (+ Roulottes + vakantiehuis)

Domaine des Rêves (+ Roulottes + vakantiehuis)
Deze camping is zo prachtig, zeer ruime plekken, mooie huurtenten, een fantastisch uitzicht, heel rustig en heel goed sanitair. De eigenaren zijn ontzettend lieve harde werkers die altijd voor je klaar staan. Echt een plek voor rustzoekers.
Bijzonder dat in het hoogseizoen de eigenaren afwezig waren. Wat ons bevreemde was , dat in Corona-tijd, de douche en het toilet maar 1x in de 2 dagen werd schoongemaakt, we voelden ons daar niet prettig bij. Reden om vervroegd te vertrekken.
Wij hebben zo enorm genoten van deze plek, van de gastvrijheid van Ron en Regina en van de omgeving. Domaines des Reves is echt een droomplek voor mensen die de natuur waarderen en rust zoeken.
Ik verbleef ruim drie maanden op dit fantastische plekje in de Auvergne. Het is er zo heerlijk stil en 's nachts hoor je alleen de wind in de bomen en de uil. 's Morgens wordt je wakker met de zon en uitzicht over de heuvels. Direct vanaf het terrein kun je urenlang wandelen over boeren paadjes, en iedereen die je onderweg tegenkomt is zo vriendelijk. Ook de Nederlandse verhuurders en beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam en geven je voldoende privacy. Ik kan echt niet wachten om weer terug te keren naar deze plek!
Ivm Corona werd slechts 1 plek op de camping verhuurd en wij waren 1,5 week de gelukkigen. Heerlijk rustig voor je uit staren, mooi uitzicht en prima sanitair. Hele vriendelijke, enthousiaste en behulpzame eigenaars. We zijn hier echt uitgerust!
Zodra je het terrein van Domaine des Rêves oprijdt, begeef je je in een sfeer van rust en ontspanning. Hier kom je bij van de drukte van alledag. Deze sfeer gecombineerd met het práchtige uitzicht, de warmte en gastvrijheid van de eigenaren en de leuke accommodatie (met heerlijk bed) hebben er voor gezorgd dat onze vakantie héérlijk en vooral bijzonder was.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |