Laagste prijsgarantie

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiehuis Maison Van Stijn voor je op een rij gezet:

9.3FenomenaalScore uit 156 reviews

Vakantiehuis info

• Draadloos internet
  • Huisdieren toegestaan
Meer vakantiehuis info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

156 Reviews over Maison Van Stijn

• 4Peter24-10-2022

Ontgoochelend

Communicatie via mail was duidelijk, soms opdringend. Niet iedereen heeft tijd steeds zijn mails te checken en te antwoorden. Ik weet niet 10 dagen op voorhand of ik die dag eten wil bestellen of niet. Zeker niet na een daguitstap. Grootste ontgoocheling blijf ik vinden dat de eigenaars niet bereid waren mijn vakantie een jaar uit te stellen omdat mijn partner en dochter niet meer mee konden,mocht proberen anderen te vinden maar ook hier was dan een admin. kost. Zinloze trip dus,alleen met honden. Er was beloofd dat werkende links zouden worden gecommuniceerd voor wandelingen, ik had me hier volledig op voorbereid en geen opzoekingswerk verricht, de links in de mail werken niet. De tuin is effectief omheind, maar hou rekening met andere woningen en diens honden die dezelfde tuin gebruiken. Ik had de pech dat het ook buiten seizoen was, het bakken regende dagenlang en ik de eigenares assertief vond in haar houding. Vroegtijdig vertrokken

• 5Ruimte
    • 6Inrichting
    • 7Hygiëne
    • 6Kindvriendelijk
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 5Ligging t.o.v. pistes

Eigenaar, 27-10-2022

Hadden wij het Peter Hofmans ooit naar de zin kunnen maken? Toen Dhr. Hofmans uit eigen vrije wil zijn vakantie bij ons boekte voor het naseizoen ging hij akkoord met onze algemene- en annuleringsvoorwaarden. Uiteraard wilden wij met Dhr. Hofmans en zijn vrouw meedenken toen - binnen de termijn dat annulering/doorschuiven niet meer tot de mogelijkheden behoorden - aan ons de vraag werd gesteld of de vakantie een jaar (niet 1 of 2 weken) kon worden uitgesteld vanwege een vergadering die was ingepland tijdens de vakantie van zijn vrouw. Als mogelijke oplossing droegen wij aan dat zij konden proberen om mensen te vinden die hun huur over zouden willen nemen en dat ook wij dat desgewenst konden proberen. De huur zou dan een jaar kunnen worden opgeschoven, tegen de dan geldende huurprijs en na voldoening van omboek kosten. Ook gaven wij nog in overweging of vergaderen op afstand (via internet) wellicht tot de mogelijkheden zou behoren, danwel of het mogelijk was de aankomst-/vertrek datum aan te passen. In reactie liet dhr. Hofmans ons weten: “Geen probleem ik kon het maar vragen. Ik kom dan wel met de 2 honden alleen”. Toen wij na 5 dagen geen reactie op onze “Goede reis mail” hadden gekregen, hebben wij ivm onze planning -4 dagen voor aankomst- Dhr. Hofmans nog even een berichtje gestuurd of het klopte dat hij geen gebruik van de aangeboden menu’s wenste te maken. Wij konden ons voorstellen dat het prettig zou zijn om niet zelf te hoeven koken bij aankomst. Helaas heeft Dhr. Hofmans dit als opdringend ervaren. Drie dagen voor aankomst liet Dhr. Hofmans ons weten dat zijn werkschema verandert was en dat hij de zaterdag van aankomst nog moest werken, hij zou zondagochtend komen. Afgesproken werd dat hij tussen 09.00 – 10.00 uur zou arriveren. Toen hij op zondagochtend om 08.00 uur arriveerde is hij uiterst vriendelijk ontvangen en is hem zelfs nog gezegd dat, mocht hij ’s avonds toch mee willen eten hij dat maar even door moest geven. Voor de zekerheid, n.a.v. bovenstaande opmerking, de links naar de wandelingen nog maar even gecheckt. Check, werken! Zoals aangegeven in de betreffende e-mail: “Wij raden aan om vast thuis uit te testen hoe het één en ander werkt op de telefoon, zodat bij vragen iemand thuis (of een telefoniezaak) geraadpleegd kan worden. Wij hebben geen verstand van telefoons, dus kunnen daar bij vragen helaas niet verder mee helpen (wel hebben we ook een wandelboekje en stafkaarten beschikbaar)”. Wij konden Dhr. Hofmans dus niet verder helpen met het installeren van de wandelingen op zijn telefoon. Wel hebben we nog een app aangeraden met allemaal te volgen wandelingen, maar installeren vanuit de app-store bleek ook een probleem. Het is wel heel vriendelijk dat Dhr. Hofmans u nogmaals laat weten dat de royale tuin omheind en voor gemeenschappelijk gebruik is. Daar maken wij nergens op onze website een geheim van (het vogelvlucht filmpje geeft daar een zeer goed beeld van!). Tja, het zat Peter Hofmans inderdaad helaas niet mee met het weer, dat is pech op je vakantie en dat vinden wij altijd heel spijtig voor onze gasten. Door zijn vroegtijdige vertrek liep hij helaas ook nog de dagen met het mooie weer van die week mis. Heel jammer dat deze gast niet heeft kunnen genieten van zijn welverdiende vakantie, zoals alle gasten was hem dit door ons zeer gegund. Tenslotte is het voor iedereen op ons domein veel prettiger als er een positieve energie rond gaat!

• 10Winnie Pesch19-10-2022

Een warm bad!

Al verschillende keren bij de dames geweest en altijd voelt het als een warm bad als we er weer een weekje mogen vertoeven. We komen er niet voor niets al jaren en altijd voelen we ons zeer welkom. Een absolute aanrader zeker ook als je met een hond een goed verblijf zoekt!

• 10Bart Beydals18-10-2022

Droomvakantie

Mijn vakantie was net een sprookje..met drie prinsessen Trees, Gertie en Ellen.

• 10Taike De volder18-10-2022

Heerlijk genieten van natuur, rust en gezelligheid

Wij zijn al 2x op vakantie geweest bij Maison Van Stijn en het was 2x een super leuke vakantie! Éénmaal in de zomer en éénmaal in de winter, in beide seizoenen heeft de omgeving veel te bieden. We hebben een labrador die verzot is op water, in de buurt zijn heel veel leuke plaatsen om te zwemmen met de hond dus onze Noah amuseerde zich rot! En wij ook! Heerlijk om te zien. Ook aan het huisje zelf is er gelegenheid om even af te koelen in het water op een mooie zomerdag. De gastvrijheid van Gerti, Ellen en Trees is heel hartverwarmend! Niets was hen te veel en als we samen zaten om iets te drinken of te eten was het altijd super gezellig! De huisjes die ze zelf helemaal opknapten zijn ook heel mooi en gezellig, passend bij de omgeving, ingericht. Om trots op te zijn! Mensen met het hart op de juiste plaats! We komen zeker nog terug in de toekomst.

• 9Kindvriendelijk
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 10Ton18-10-2022

Voor herhaling vatbaar

Naar Maison Van Stijn ga je voor je rust, voor pure ontspanning. De huisjes zijn heerlijk proper en van alle gemakken voorzien. Een paar keer in de week kun je gebruik maken van hun table d’hôte faciliteit; heerlijk gegeten! Ook voor de honden is het er een paradijs. Ondanks dat je met meerdere gasten op het terrein verblijft, heb je veel privacy. Wij komen er graag terug.

• 10Tineke en familie18-10-2022

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving, verzorgd huisje, lieve gastvrouw, lekker eten, hondvriendelijk. Voor herhaling vatbaar!

• 10Monique18-10-2022

Perfect voor ontspanning en rust

Geweldig fijn accommodatie in een prachtige omgeving. De gîtes zijn superschoon en van alle gemakken voorzien. De eigenaresses doen er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen en hebben veel tips. Grote plus: je hond is hier ook erg welkom. Aanrader!

• 10Nicky Argos18-10-2022

Topvakantie met honden!!

Wat een heerlijk fantastisch verblijf hebben we gehad, wij en onze honden zijn enorm verwend. Deze zorgzame eigenaresse denkt aan mens en dier, niets is teveel dus we hebben gelijk weer voor volgend jaar geboekt, niet 1 maar 2 weken!!!

• 10Lonneke18-10-2022

Geweldig voor hondenbezitters. Uniek en verzorgd

Een plek waar ik nog vaak met veel plezier aan terug denk en snel weer eens hoop terug te komen! We zaten hier vlak voordat het Corona gebeuren losbarstte en hadden liefst daar gebleven! Super mooi verzorgde plek, ontzettend aardige en persoonlijke gastvrouwen zonder er bovenop te zitten. Stil dorpje maar met wel een lekker bakkertje, pizza kar en prachtige wandelingen voor de deur. Dat je in de buurt kon skiën maakte het voor ons helemaal af. De kinderen en de hond hebben heerlijk in de sneeuw gespeeld in de tuin om daarna op te warmen bij de houtkachel. Mooie badkamer met heerlijk ligbad en eigen terrasje in de zon. Honden mogen los in de omheinde tuin. Met een beetje geluk is er een match met de hond van de andere bezoekers en rennen je viervoeters vrolijk spelend rond terwijl je zelf aan een glas wijn zit.

• 9Ruimte
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Ligging t.o.v. pistes
  • 10Judith Van Eijk17-10-2022

Het voelt als thuiskomen bij maison van Stijn

De afgelopen paar dagen was ik voor de tweede keer bij Maison van Stijn. Het voelde echt als thuiskomen. De gite zag er weer tip top in orde uit , heb heerlijk gegeten (daar hoef je niet voor uit eten te gaan) en mijn hond Pip heeft weer genoten van de omheinde tuin. Hoewel ik de omgeving al kenden, hebben de gastvrouwen weer bijzondere plekjes (o.a la Barthe waterval)aangeraden om met mijn hond te gaan wandelen. Ik heb weer een ontspannen vakantie achter de rug en kijk weer uit naar mijn volgende verblijf.

Vakantiehuis Maison Van Stijn info

• CafeBeschikbaar (1)