Etoile Doré
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantieparkZeer goede service Ga naar accommodatieChalets de l'Eau Verte
VakantieparkZeer schoon Ga naar accommodatieVVF Villages Vendes
VakantieparkLeuke activiteiten Ga naar accommodatieDomaine La Plage du Garoustel
VakantieparkGeweldig zwembad
Etoile Doré
Geweldige plek waar wij en onze 2 kinderen van 5 en 8 ontzettend genoten hebben. Leuke andere gasten en Ed is een hele fijne gastheer. Huisjes zijn ruim en comfortabel en er is genoeg te doen in de omgeving. De kinderen waren iedere middag en avond op pad met vriendjes en vriendinnetjes. Enige minpuntje waren de vele wespen, maar daar heeft deze zomer heel Frankrijk last van vrees ik.
Zalig verblijf, huisje met veel ruimte er omheen .Onze kinderen (2,4 en 6) konden op hun blote voetjes over het park rennen en met vriendjes spelen . Een fijne en veilige omgeving met een heerlijk zwembad! En de gastheer was zeer vriendelijk en kan heerlijk koken! Top vakantie voor ons en onze kinderen!
Geweldig! Wat een prachtige plek is dit. Onze kinderen hebben heerlijk gespeeld op het kindvriendelijke terrein met grote trampo, schommels, de speelzolder en het fijne zwembad met kindvriendelijke trap. Wij hebben genoten van het heerlijke eten, de rust, de omgeving en prachtige vergezichten. De huisjes zijn schoon, comfortabel en de bedden slapen heerlijk. Ook de luiken aan de huisjes zijn een uitkomst - onze kinderen sliepen goed uit. De informatiemappen zijn zo volledig dat je dagen tekort komt. Absoluut een aanrader. Wij hebben weer geboekt voor komend jaar!
Dit jaar voor de tweede keer geweest en het was weer geweldig. Tien identieke chalets staan verspreid over het (afgesloten) terrein, waardoor er veel privacy is, maar nog wel voldoende “sociale controle”. Erg fijn als je jonge kinderen hebt, deze kunnen vrij hun gang gaan. Fijn zwembad, speelzolder, lekker gegeten en leuke activiteiten mogelijk in de omgeving. Chalets zijn netjes, schoon en hebben goede bedden. Ed is fijne en vriendelijke gastheer die zorgt dat alles goed voor elkaar is. Zeker een aanrader!!
De camping is kleinschalig, overzichtelijk en ideaal voor kinderen. Ouders kunnen gezellig samen borrelen terwijl de kinderen nieuwe vriendjes maken en samen in de speeltuin of speelzolder spelen. De eigenaar is flexibel en zorgt regelmatig voor een prima maaltijd. Een heerlijke en vooral ontspannen vakantie!
Kleinschalig maar goed verzorgd. Midden in de natuur. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie met kinderen. In totaal 10 huisjes op afstand van elkaar, dus voldoende privacy. Altijd wel iemand te spelen voor de kinderen. Onze jongens zijn 9 en 11 jaar. Een leuke speeltuin en speelzolder met biljard, tafeltennis- en voetbaltafel. Een comfortabele chalet met goede bedden en broodjes service in de ochtend. Gastheer Ed kookt voor je op de aankomstdag en een heerlijke "table d'hotes" op woensdag. Een gezellige bar voor een drankje en voetbal of Formule 1 kijken op het grote scherm. Kampvuuravond op donderdag. Voor iedereen is wel wat te doen. Hetzelfde geldt voor de omgeving. Dorpjes, stadjes, markten, klimparken, kajakken; er is genoeg te doen hier! Na twee weken hier verbleven te hebben besloten om volgend jaar hier terug te komen.
Etoile Doré info
Camping-informatie