Tijdelijk geen boekingskosten

9.2Fenomenaal

Bed & Breakfast info

• Recreatieruimte
  • Draadloos internet

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

La Vieille Forge

9.2FenomenaalScore uit 63 reviews

Aanrader om hier te vertoeven!
Door Fam. van der Wal op 15-08-2022

Heerlijke overnachting gehad in La Vieille Forge (op doorreis naar Zuid Frankrijk). We kregen er een hele warme welkom van de gastvrouwen. Hele leuke en zeer verzorgde kamer. Een aanrader is de table d'hôte. Een hele lekkere maaltijd. Alles is er huisgemaakt door de gastvrouw (Johanneke). Prachtige tuin met meerdere zitjes. Kortom, een echte aanrader om hier te vertoeven.

Aanrader, top!!
Door Fam de Vries op 06-08-2022

Lekker geslapen Mooie tuin Rust Heerlijk gegeten aanrader voor families met oudere kinderen aardige gastvrouwen

Idyllische B &B in Franse boerderij
Door Walter op 31-07-2022

In een prachtige rustige omgeving ligt deze idyllische Franse boerderij die gerund wordt door 2 lieve vriendelijke Brabantse dames. De kamers zijn kleurrijk, ruim en koel en netjes verzorgd. Buiten verblijf je in een prachtige tuin met meerdere leuke zitjes. S' avonds bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een heerlijk huisgemaakt diner, we hebben heerlijk gegeten. Johanneke en Ankie zijn zeer gastvrij en altijd in voor een gezellig praatje. Wij hebben hier met 2 gezinnen( 4 volwassenen en 4 tieners)geslapen, omdat we op doorreis zijn naar Spanje. Echt een heel fijn prima verblijf, de moeite waard ! En had ik al verteld dat t hier heerlijk rustig is??

La Vieille Forge

Rust, gastvrijheid en ontspanning!
Door Iris op 04-07-2022

Op onze doorreis naar Z-Frankrijk een tussenstop gemaakt bij Johanneke en Ankie. We werden heel hartelijk ontvangen en de plek is een authentieke oase van rust. De kamers zijn schoon, hebben prettige bedden en het is er lekker koel. In de prachtige tuin hebben we heerlijk geborreld en s’avonds werden we er verwend met een heerlijke maaltijd. S’avonds voor het slapen gaan nog genoten van de prachtige zonsondergang. Oftewel een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een plek waar het vakantiegevoel direct zijn intrede doet!

Verrassend!!
Door Janny op 25-07-2019

Even terug op ons vertrouwde plekje bij Ankie en Johanneke. Nog steeds warme gevoelens. Zo’n prachtig plekje, zo vind je ze bijna niet. De kamers, maar ook het hele huis als uit een woonblad. Niet te vergeten het lekkere eten wat Johanneke op tafel tovert. Nog even nagenieten.

Mooie plek om tot rust te komen
Door dhr. Bertus op 26-06-2019

In mei 2 weken gelogeerd bij La Vieille Forge een oude boerderij op het Franse platte land. Bij aankomst begroet door de dames Johanneke en moeder Ankie die deze B&B samen runnen kreeg ik een mooie kamer met badkamer en mooi uitzicht over de omgeving. Veel dagtochten in de omgeving gemaakt, en 's avonds genoten van de kookkunsten van Johanneke onder het genot van een glas wijn. Deze B&B is een absolute aanrader als je op zoek bent naar rust en het genot van het Franse platte land, kortom zeker voor herhaling vatbaar.

La Vieille Forge info

• Totaal aantal kamers4
  • Aantal tweepersoonskamers4

• LiftenNiet beschikbaar
  • CafeBeschikbaar (1)
  • Kleine supermarktBeschikbaar (1)
  • WinkelsNiet beschikbaar
  • BarsBeschikbaar (1)
  • SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • InternetNiet beschikbaar
  • Wlan internetBeschikbaar