Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Beaulieu/Thynieres
Door René van oorschot op 26-09-2023

Fantastisch vakantiehuis in zeer rustige omgeving vlakbij een groot meer.
Faciliteiten in het huis zijn geweldig met zeer goede informatie van de omgeving aanwezig. We hebben genoten van de prachtige omgeving.
Met dank aan de eigenaren van de woning die alle vragen met veel enthousiasme hebben beantwoord.
Zeker een mooie vakantiebestemming in een mooie rustige omgeving.

Bij binnenkomst voelde de woning gelijk prettig!
Door Wouter op 25-09-2023

Bij binnenkomst voelde de woning gelijk prettig. De open woonruimte vloeit zo over in het ruime balkon. Dit is echt een heerlijk plekje om te vertoeven nadat je op een dag het een en ander in de omgeving hebt ondernomen. Alles is tot in de details voorzien. Als je graag door foldertjes heen bladert, kan je je alleen daarmee al een week vermaken. Wij besloten toch om echt dingen te gaan doen, en hebben ons een week 'intensief' vermaakt. Zoveel mooie dingen om te zien, natuur, kastelen, en dorpjes. Heel veel watervallen ook, allemaal met eigen charme.

Uitzonderlijk mooi en rustig gelegen vakantiehuis.
Door Jan en Rita op 25-09-2023

Uitzonderlijk mooi en rustig gelegen vakantiehuis. De uitrusting in het huis is werkelijk compleet en van hoge kwaliteit. In de onmiddellijke omgeving zijn mooie wandelingen te maken, en ook de belangrijkste bezienswaardigheden rond het Sancy-massief en de Cantal zijn goed bereikbaar. De aanwezige documentatie in het huis helpt je bij het maken van je keuzes, alhoewel het terras je wellicht ook zal verleiden tot een middagje luieren. Goede inkoopmogelijkheden (bakker, slager, kleine supermarkt) aan de rand van het dorpje Lanobre (ca. 5 km) en wat verder in Bort-les-Orgues.. Enig minpuntje; het is zo rustig gelegen, dat de GSM-ontvangst en het internet-signaal wel eens haperen, maar misschien is dat op vakantie eigenlijk eerder een voordeel. Jan en Rita uit Lint,

Prachtige bungalow in een mooie streek/omgeving
Door Hugo en Marja uit Brugge (Belgie) op 03-08-2022

Mooi vakantiehuis met zeer goede en functionele inrichting en uitrusting. Mooie en rustige ligging. Zowel in de directe omgeving van het meer als in de ruimere omgeving zijn er goede wandelingen en uitstappen mogelijk. De beschikbare info, die de eigenaars Anja en Leo hebben verzameld en ter beschikking ligt in de bungalow (kaarten, documentatie etc...) is enorm en doet ons verlangen naar nog meer ontdekkingen in deze mooie streek.
Hugo & Marja uit Brugge (België)

Twee fantastische weken in BEAULIEU
Door Familie Steijger op 31-07-2022

We hebben twee fantastische weken gehad in Beaulieu. Het huis is van alle gemakken voorzien en heel gezellig ingericht. Onze eerste week was, gezien het koele weer, prima om sportief bezig te zijn, daarna hebben we ook vooral genoten van het meer.
Hele goede wandelmogelijkheden voor alle niveau’s, vulkanen, bossen en mooie Gorges, maken deze locatie ideaal voor natuurliefhebbers.
Het meer is bij warm weer veel levendiger dan wij verwacht hadden met allerlei watersporten. Het strand is, ook voor kinderen, ‘n heerlijke plek om te spelen en af te koelen…. en dat gewoon op loopafstand. Complimenten ook voor de verhuurders die veel info verstrekken en direct op vragen reageren.
Wij komen zeker nog ‘ns terug.

Comfortabel huisje op rustig vakantiepark.
Door Fam. Visscher op 15-08-2020

Wij denken nog met heel veel plezier terug aan onze week in deze vakantiewoning. Huisje is van alle gemakken voorzien, comfortabel, schoon. Heerlijke terrassen met uitzicht en comfortabele tuinmeubelen. Rustig vakantiepark met voldoende privacy en natuurlijk een kleine afdeling naar het meer voor een verkoelende duik.
Extra comfort bieden zoals de mogelijkheid om bedlinnen te huren en/of een eindschoonmaak, zou nog een optie zijn.