Huttopia Sarlat
Een buitengewoon mooie camping met goede voorzieningen. Het sanitair is uitstekend en hygiënisch schoon. Het personeel is heel aardig en klantgericht. Echt een aanrader als je graag in de buurt van een leuk dorp op loopafstand wil verblijven
Is een erg mooie camping, prachtige terrassen, maar dan moet het wel onderhouden worden. Paden met gaten, verlichting kapot, achterstallig snoeiwerk, zwembad smoezelig. Zeer vriendelijk jong personeel en schoon sanitair. Beste zelf een plaatsje uitkiezen, want receptie stuurt je naar de slechte plaatsen toe. Gewoon teruggaan en vragen wat er nog beschikbaar is. Restaurant dicht midden september.
Mooie ,rustige camping op een prachtige plek. Wij zaten in Sweet tent nr 11 met prachtig uitzicht. Nummers 10,12 en 13 hebben hetzelfde uitzicht. Tenten zijn mooi van elkaar gescheiden door begroeiing dus je hebt voldoende privacy. Het enige nadeel was dat de houten vloer van de tent ontzettend kraakte. En de vloeren van de tenten naast ons ook dus dat was soms wel irritant. Aangezien wij een eigen badkamer in de tent hadden hebben wij van het sanitairgebouw geen gebruik gemaakt. Het zwembad vonden wij niet echt schoon. 1e dag 1 keer in gezwommen, overige dagen lekker in de Dordogne wezen zwemmen. Camping ligt op loopafstand van Sarlat. En alle mooie bezienswaardigheden zijn binnen een half uur rijden. Omgeving is prachtig ! Zoveel te zien ! Samengevat, een hele mooi camping in een nog mooiere omgeving en in september heerlijk rustig maar zeker niet uitgestorven.
Huttopia Sarlat
De camping Sarlat is een mooie rustig gelegen camping. De camping is klein, knus met veel mogelijkheden. Een zwembad welke ideaal is om af te koelen, zonder te veel massale activiteiten. Door de leuke activiteiten hebben de kinderen zich ook goed kunnen vermaken. Het restuarant is basic, maar van goede kwaliteit. Er zijn dingen als pizza, hamburgers en patat.
Prachtige camping gelegen in de natuur dichtbij Sarlat. De camping is opgebouwd in terrassen waardoor je fijn je rust kan vinden. Leuke restaurants, winkels en lekkere wijn in Sarlat dat op ongeveer 10 minuten van de camping ligt. Goeie service en mooie ruime staanplaatsen te boeken, leuke animatie voor de kleintjes en volop activiteiten te boeken in deze mooie regio van de Dordogne.
Huttopia Sarlat info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- AdresgegevensRoute de la Croix d'Allon, 24200