Score uit 14 reviews
Voor de 3de keer (of misschien zelf 4de) bij Wim en Jet op teambuilding. Altijd top, gezellig met leuke verrassingen. Alhoewel we steeds ons eigen huisje hebben kunnen we bij hen terecht voor tips over de streek of een bus melk 😉
hebben zelfs in de winter een ideale vakantie gehad wat iedereen ook schrijft het is er zeeeeer netjes alles is zoals je op de site kan terugvinden eigenaars zeeeer vriendelijk alles kan geen vraag is teveel zelfs gourmet set gekregen na aanvraag
bedden zeer comfotabel in 1 woord gezegd proper en netjes
Het was een Top vakantie. Prachtige streek lekker eten en een voortreffelijk huis met alle luxe en comfort. De gastvrijheid van de eigenaars maakt het aangenaam en familiaal. Wij gaan nog eens terug zeker weten.
Zeer vriendelijk ontvangst en de eigenaars zijn altijd bereid voor advies en hulp.
Zeker een aanrader voor een rustgevende vakantie met de familie
Muizen, vlooien en bedwantsen. Met eigenaars was niet te communiceren
Al jarenlang minstens eenmaal per jaar keren wij hier met plezier terug, voor de rustige omgeving, voor de ruime en superuitgeruste vakantiewoningen en gastenkamers, voor de prachtige zwembaden (!! met jacuzzi aan de B&B), voor het lekkere eten en de vele bezienswaardigheden, voor de gedienstigheid van Wim en Jet. La Bouygue voelt voor ons intussen als thuiskomen in het paradijs. Waar je niet moet werken en altijd kan genieten, waar het gezellig en plezant is. Door de jaren heen brachten wij diverse vrienden mee, allemaal blijven ze terugkeren, omdat de Dordogne en La Bouygue een ware verslaving worden ! Molières is een klein gezellig dorpje met jeu de boules op het pleintje naast het enige café/winkeltje, met een supermarkt op 10 minuten, met dagelijks vers brood voor de deur geleverd, en toch voel je je in La Bouygue in the middle of nowhere, alleen boven op de berg en naast het bos - ZALIG !
Zalige ligging om echt tot rust te komen in een groene en prachtige omgeving. Reeds na meerdere bezoeken nog steeds hetzelfde Wauw effect bij aankomst.
Een aanrader!!!
Geweldig gastvrije ontvangst van Wim en Jet.
Ons tweede verblijf was opnieuw fantastisch. Prachtige ligging en heel goed onthaal bij aankomst. Hier kom je tot rust. We komen zeker te terug.
super vriendelijke mensen , meertalig, steeds bereid te helpen met raad en daad. Stad is ietsje verder afgelegen , maar rust en natuur maakt veel goed.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Domaine la Bouygue in Molières (Dordogne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Domaine la Bouygue zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Lees meerActies voor Vakantiehuis Domaine la Bouygue