9FenomenaalScore uit 11 reviews

Magnesse

9FenomenaalScore uit 11 reviews

Wat een heerlijke plek!
Door Jessica op 10-05-2023

Heerlijk ontspannen, gastvrij, fijne mensen, lekker rommelig op een leuke manier! Aanrader!

Super camping
Door Cindy op 31-07-2022

Niks moet maar alles kan Er wordt super veel geregeld Zoals Pizza patat aanschuif avonden Moutainbiken (mits je deze zelf mee hebt) Heftruck hangen Zeskamp Naar het klimbos Etc Onze zoon van 17 had er eerst niet zo'n zin in maar wilde uiteindelijk zelfs langer blijven,en volgend jaar weer heen. Ook onze zoon van 5 vondt het er geweldig die kon er zelf rond struinen. Je kan zelf je drankjes en ijsjes pakken en afstrepen.

Het enige is dat je op sommige plekken ver moet lopen voor het sanitair.

heel gezellig
Door Merel op 11-04-2022

Ik kom nu al 5 jaar naar deze camping, is echt een aanrader voor jong en oud. Voor de jongste worden er kinder activiteiten geplant en voor de oudste zijn er rustige en gezellige hang plekken. Ik zou zeggen kom een keertje kijken dan zie je hoe leuk het is.

Heerlijke boerencamping
Door Rosa op 15-08-2020

We bleven de laatste van onze 3 vakantieweken op deze camping. Na 2 campings met glijbanen, heggetjes tussen de plekken en veel volk, vonden we het spannend wat onze dochters van 7 en 10 hiervan zouden vinden: dit was de enige van de 3 waar ze naar terug willen! Kleinschalig, maar ruim, eigen plek kiezen, uitzicht over de kastanjebomen. De eerste avond hadden we mazzel: Pizza-avond en daarna en ‘hangen aan de trekker’, boven het zwembad. Beste activiteit ooit! Brood bestel je via de app, hangt de volgende ochtend klaar in je eigen tas. We hebben gekanood en gevist in de vijver (10 min lopen vanaf de camping), en wat stadjes bezocht (waaronder het indrukwekkende Oradour, op 50 min rijden). We hadden wat pech qua weer (regen en onweer), waardoor er net onze week vanuit de eigenaren Henri en Sophie, verder niet zoveel werd georganiseerd. Wellicht gaan we nog een keer terug en kunnen we dan wel mee op de 4x4 door het bos!

Stoere boeren camping
Door Martijn op 09-04-2018

Erg leuke boeren camping! Erg stoer, rauw, relaxed, alles kan, niets moet.

Wat kun je dan doen? - Met de 4x4 het bos in en broodjes bakken bij het vuur.
- Zelfgemaakte-boten race door de beek. - Vanaf de hooibalen met een supergrote glijbaan naar beneden. - Met 'le patron' Henri op de MTB door de omgeving, dan kom je écht nog eens ergens. - Gezellig aanschuiven bij de BBQ, patat of pizza avond. - Kinder activiteiten waar de kids iets leuks kunnen maken - Gezellig wat drinken in de bar of bij het kampvuur - Naar het zwemmeer lopen en kanoën met een bootje varen of vissen - Leuke stad bezoeken Brantome, Périgueux, Angoulême - Deelnemen aan een excursie of kanotocht georganiseerd vanaf de camping - Je bestelde broodjes ophalen in de bar - IJsje halen (€ 0,50 / 1,00)

Tip, neem oude schoenen of laarzen mee!

Een ontspannen en gezellige vakantieverblijf
Door Ellen op 26-09-2017

Overzichtelijk, ruime plaatsen. Aansluiting met andere kinderen. Niets hoeft, veel mag. Leuke activiteiten (hutten bouwen, brooddeeg boven kampvuur, crossen met een jeep etc.) voor de kinderen en voor volwassenen (kasteel bezoeken, kanoën). Mountainbiken met de campinggasten. Prachtige omgeving. Veel te doen in de omgeving. Kinderen willen volgend jaar weer terug. Gezellige barbecue,- en pizza avond gehad. Back to basic.

Ik miste een aparte ruimte om je te wassen aan een wastafel (met een deur, die op slot kan). Spiegel en prullenbak in de doucheruimte zou fijn zijn. Fijne douches (4 in 1, dus je kan met heel je gezin douchen, maar als het heel druk is of je bent niet met een gezin, dan zou een aparte douche erbij economischer zijn.

Camping-informatie
Naturistencamping