9.6FenomenaalScore uit 8 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Domaine de La Borderie

9.6FenomenaalScore uit 8 reviews

Borderie is geweldig en super gezellig
Door Angeli van de Kerkhof op 08-05-2023

Fantastisch Geen minpunten Alleen maar plus punten

Fantastisch!
Door Postema op 26-08-2018

Super mooi park als je van rust en natuur houdt tijdens het verblijf. De drukte is makkelijk op te zoeken omdat de het prakje centraal ligt. Huisjes passen erg in de omgeving. Lijkt verouderd maar functioneerde prima en is schoon. Geeft juist erg veel charme aan het geheel. Zwembad aangrensend aan de tuin van het 4-6 pers huisjes. Erg fijne beheerders, veel uitleg gekregen over de omgeving, behulpzaam en hebben een wandeling met ons en de kinderen gemaakt naar een grot die vlakbij lag. Fijne aardige mensen die ook nog Nederlands kunnen. Broodservice was prima.

Paradijslijke plek
Door Theo Goossens op 03-02-2014

Wij hebben hier met z´n tweeën een heerlijk verblijf gehad in het kleinste van de aanwezige huisjes (Bergerie). Het kost wel even tijd om hier te wennen aan de rust, het feit dat je hier enigzins in de middle-of-nowhere zit en het meer ¨basic¨leven hier, maar ..... Uiteindelijk blijkt het gewoon een klein paradijs te zijn midden in de Dordogne met geweldige natuur en bloemen/planten pracht, een eigen zwembad en echt een plek om helemaal te relaxen. En wil je de streek van hieruit verder verkennen, dan zijn daar zat mogelijkheden voor; vooral de weekmarkt in Le Bugue is een dichtbijzijnde aanrader.

Domaine de La Borderie

Heerlijk tot rust gekomen
Door Eddy op 03-02-2014

Wij verbleven in de accommodatie La Bergerie, zelden hebben wij kunnen genieten van zoveel rust en natuur op een van onze reizen. De accommodaties liggen ver genoeg verwijderd van de grote weg en zijn goed bereikbaar. De inrichting van de huisjes is authentiek en past geheel in de sfeer van de huisjes. Het zwembad is goed in orde met alarm, wel is het gebruik van het alarm even wennen, maar voor ouders met kleine kinderen een prima aanvulling. Het betreft een zeer goede locatie in een mooi gedeelte van de dordogne, waar genoeg bezienswaardigheden en mooie steden zijn te bezoeken. Ook is er de mogelijkheid tot kano/kayak/fiets en wandel trips. Ook wij zijn verslaafd geraakt aan de dordogne

Mooi oud Frans gehucht op bergtop
Door Gerrit op 31-01-2014

Was hier in November 2013. We verbleven in het meest romantische huis "Bergerie" Bijkomend voordeel is dat de Bergerie goed warm te houden is met de houtkachel. We zijn wezen wandelen en dit kan ik natuurliefhebbers aanraden ! Op een ochtend zagen we een hele boel Herten wel een stuk of 9 tegelijk. Ook buiten het seizoen is deze lokatie een aanrader ! Op onze leeftijd 60/55 een heerlijk rustige week gehad. Ik ben zendamateur en heb in de aangrenzende wei een kortegolf antenne opgebouwd. Storing/ruis niveau zeer laag en op deze hoge lokatie prima afstraling. Smal bandig internet draadloos in het huisje

Beheerders verzieken alles!
Door Marcel Gerits op 26-11-2013

We zijn vorig jaar getrouwd op deze locatie. Het wordt op de website aangeprezen als een geweldige locatie om te gaan trouwen maar dit is helaas niet het geval. Hier zijn twee redenen voor aan te bewijzen: De beheerders. De beheerders zijn een wat ouder echtpaar die de locatie behandelen alsof het hun persoonlijke eigendom is en waar hun strakke regels en wetten gelden. Tijdens de bruiloft kwam de beheerder om half twaalf in de avond op hoge poten aanstormen om te zeggen dat we over een kwartier op moesten houden met het feest omdat hij en zijn vrouw er last van hadden. Resultaat: Gasten boos en bruidspaar zeer teleurgesteld en verdrietig. Als er iets kapot is of je hebt om wat voor reden dan ook hulp nodig van de beheerders dan wordt dit uiteindelijk wel gedaan maar niet voordat ze je het gevoel hebben gegeven dat je ze tot last bent. De locatie is zelf erg mooi met een schitterend uitzicht. De huisjes zijn oud en de meubels hebben hun beste tijd gehad maar dat is geen ramp.

Huisdieren

Wlan internet