Yelloh! Village Lous Seurrots
We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Lous Seurrots voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
CampingCamping Le Pech Charmant
Camping
Wasmachine
Yelloh! Village Lous Seurrots
Leuke camping en de wandeling naar de zee duurt ongeveer 10 minuten. Contis heeft een aantal leuke winkeltjes en restaurantjes. Er heerst een goede, relaxte sfeer op de camping. Op de dag van aankomst moesten we na een lange autorit wachten tot 17.00 uur voor de check-in, terwijl de blokhutten ’s ochtends al werden schoongemaakt. Bij het boeken hadden we betaald voor WiFi voor 4 personen, maar bij aankomst kregen we slechts één code en moesten we € 15 bijbetalen voor extra toegang, terwijl dit niet werkte. Bijna geen schaduw bij het zwembad en een tekort aan parasols, ligbedden en stoelen zijn enkele minpunten. Het zwembadwater is warm en wordt goed schoongehouden, maar zowel het strand als het zwembad zijn druk. De animatie is voornamelijk gericht op gasten die Frans spreken. Het koelkastje werkte niet goed, maar na slechts één dag werd dit opgelost door een nieuwe te plaatsen. goede service. De dames bij de receptie zijn vriendelijk
Nu voor de tweede keer hier geweest. Mooie camping met mooie ligging aan de Atlantische oceaan. Gezellige bar en mooi zwembad. Op 5 minuten lopen het dorpje Contis Plage gewoon geweldig, pal aan het strand. En echt beach dorpje met leuke winkels, restaurants, barretjes en souvenirs. Het mooie brede strand met zijn hoge golven. En niet te vergeten het klimaat. We gaan zeker weer.
Wij stonden achter op de camping rond de 600 plaatsen, klein tijdelijk wc/douche gelegenheid met 3 afwasplaatsen. Te weinig capaciteit en bovenal wc papier al smorgens op. In alle bezoeken aan wc ook niemand gezien die het schoonmaakt, ligt regelmatig zand en modder in de wc en douches, zeker niet 5 sterren waardig. Andere wc/douche gelegenheden erg mooi maar ook hier valt op niemand gezien die schoonmaakt en vaak geen wc papier. Camping zelf erg mooi, geen watertappunt op de plaatst, meestal 50 meter lopen. Supermarkt en broodjeswinkel voor de camping prima. Via de camping naar strand gelopen langs de inlet, geschrokken van al het plastic wat in het zand ligt en ook rond volleybal veld veel plastic in het zand wat niet opgeruimd wordt. Voor 78 euro per nacht (4 personen en een camper) vindt ik de prijs kwaliteit verhouding een beetje zoek.
Yelloh! Village Lous Seurrots
De plek van de camping is geweldig. Lopen naar zee is iets verder dan 500m (900m tot aan gedeelte onder toezicht). Zee is ruig, maar mijn dochter van 5 had grootste lol. In hoogseizoen bij vloed heel druk, want iedereen wil op zelfde plekje. Dorpje is heel gemoedelijk, leuke winkels, marktjes en soms live muziek. De uitrusting van de camping ook erg goed. Mooie plekken. Wel belangrijk om over locatie na te denken. Camping is heel groot, dus achterin is echt ver lopen. Maar je wil niet te dichtbij animatie, of bij ingang (afval en glas bakken worden dagelijks geleegd, vaak voor 8 uur). Wij zaten in 4* pinide, krappe plekken (echt alleen de veranda), maar aan de weg gelijk, dus voor ons heel fijn. Afstanden waren super. Inrichting accommodatie is karig. Kleine bekers, geen knoflookpers of goede spatel, etc. Maar kan je prima zelf meenemen. Verwacht ook geen goede WiFi (ook niet als je die koopt). Wij zouden zeker nog een keer gaan!!
Goede locatie, vriendelijk personeel dat Engels beheerst!, mooie camping 'met alles erop en eraan', half schaduw van hoge naaldbomen op de plekken, fietspaden in de buurt. Wat tegenvalt: De inventaris/luxe van onze Tit'home (terwijl deze echt niet goedkoop is..), het achterste toiletgebouw waar wij afhankelijk van zijn: Op aankomstdag/ 's avonds vies, deuren van toiletten die niet sluiten of er zelfs compleet uit liggen, toiletpapier soms op en te weinig afwaspunten. Gebouw is hard toe aan vernieuwing en zeker geen 5 sterren waard. WIFI problemen, waar we mee bezig zijn om ze opgelost te krijgen; Inmiddels 3 dagen geen wifi waar we wel voor hebben betaald en extra tijd kwijt om het verbeterd te krijgen.
Leuke gezellige camping. Leuke animatieteam wel Frans georiënteerd (maar wat wil je in Frankrijk. ) wij zaten in huisje 76 met zn drieën. Huisje is van 4 tot 6 personen. Zwembad is leuk voor de kinderen( dochter van 9 jaar) . Catering in het park zelf is oké maar geen hoogstaand niveau. Buiten de camping zit sushirestaurant en is goed. Verder is het dorpje contis plage superrelaxed. Surf/hippiesfeertje is heerlijk. Strand is ook leuk ,wel uitkijken met de soms hele hoge golven. Verder in de buurt jungleparcours (klimparcours in de bomen) en kanoën ( hier goed over nadenken want vaarroute is 2 uur en veel muggen en andere insecten) . Al met al super vakantie gehad. Minpuntje: pinautomaat op het park vaak in storing.