Le Médiéval
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCamping Ga naar accommodatieParc de la Fecht
Camping Ga naar accommodatieLes Lupins
CampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLe Vallon de l'Ehn
CampingGoede prijs/kwaliteit
- Vos J.09-11-2022
Onvriendelijke, botte ontvangst
Deze camping (ooit een municipal) is sinds een aantal jaren in handen van een bedrijf (kort geleden in andere handen overgegaan, naar verluidt).Hij ligt op een handig punt: vlak bij de stad Colmar en de bezienswaardigheden van de Elzas.Er is dus altijd veel aanloop van kampeerders.In het bureau een wisselende groep van ongeïnteresseerde dames. Je wordt behandeld als een bedelaar, die blij mag zijn een plekje te krijgen. Bij onze aankomst (10-10-2022) waren er twee plaatsen be- schikbaar. We gingen kijken, en bij terugkomst (na vijf minuten) waren die twee zogenaamd ook 'gereserveerd'. Ergens achterin het bureau zit iemand reserveringen telefonisch op te nemen. Terwijl we daar aan de balie stonden, werden allerlei mensen die informatie wilden of anderszins , gewoon geholpen. En daar sta je dan voor Piet Snot. Je kunt weer vertrekken.
- Caroline03-09-2022
Eenvoudige camping dichtbij centrum Turckheim
- Huberdina03-09-2022
Prima camping!
We hebben een fijn verblijf gehad op deze camping. We hadden een prachtige, grote plek met een boom, dus er was ook schaduw . Het sanitair was netjes, fijn: wc s met een bril en met toiletpapier. Waterkranen in de buurt dus je hoefde niet ver te slepen met een gieter.
- Fam. de Graauw28-07-2022
- Gijs en Jodi02-07-2022
Mooie camping
Mooie camping aan de rand van het dorp. Schoon sanitair, vriendelijke mensen bij de receptie. Vanuit de camping zijn mooie wandel- en fietstochten te maken. In het voorseizoen zijn er erg veel mensen met n camper wat de sfeer op de camping niet ten goede komt. WiFi is gratis, wel moet je vaak opnieuw inloggen. Er is n klein speeltuintje, geen zwembad. Restaurants en n supermarktje zijn op loopafstand, voor n grote supermarkt kun je ca 5 km verderop terecht.
- Kindvriendelijk
Camping Le Médiéval info