7.3GoedScore uit 30 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Ferme dus Tuileries

7.3GoedScore uit 30 reviews

Altijd heel prettig en gemoedelijk
Door Edgar Smit op 10-03-2021

Wij komen hier al jaren met tussenpozen, net hoe de vakantie gaat. De eerste keer waren de kinderen nog klein en stonden we op een van de camperplekken en bleven wij een week hangen. De kids hadden het geweldig bij het zwemmeertje en de glijbanen en wij lagen in de schaduw te lezen of te slapen. Sinds die eerste keer komen we steeds hier terug voor 1 of meerdere nachten, want de camping ligt voor ons ideaal als eerste en laatste stopplek. Supermarkt op fietsafstand en voor de rest echt heel fijn verblijven altijd hier. Maar kan best zijn dat andere mensen het niks vinden hoor, maar wij dus wel.

satisfaite
Door rigo op 19-08-2019

camping sympa il y a toujours de la place bien situé le prix est interessant sur certains commentaire on voit que l eau est froide non du tout les douches sont spacieuse et la temperature de l eau agreable ca manque un peu d animation la soirée du vendredi est plus pour les allemands on a passé 2 semaines en toile de tente a part l avant dernier jour ou un groupe d allemands est arrivé et a parlé tres fort jusqu a 2h30 du matin mais le lendemain apres en avoir parlé a l accueil le probleme a été résolu c est vrai que les cloches et surtout ceux de 6 h sont désagréable mais le camping peut il résoudre ce probleme ????dans l ensemble satisfaite

goede camperplaats voor 17,10 per nacht
Door thomas op 14-08-2019

heerlijk zwembad, mooi meertje, goede zwem en fiets camping

Goed verzorgde camping
Door Niek op 17-08-2017

De camping is zeer netjes verzorgd. Grote plaatsen, je mag zelf een plaats uitzoeken. Dichtbij Duitsland (met gratis pontje) en Europapark. Leuk zwemmeertje op de camping. In zwembadje badmuts op en op de glijbanen mag je niet met zwemshort. Wordt erg streng op gecontroleerd op een onvriendelijke manier.

Leuke camping voor weinig
Door Amri op 26-06-2016

Een leuke camping voor weinig. Het sanitair is niet van hoge kwaliteit maar is over het algemeen schoon maar de mensen laten hun kleine kinderen alleen gaan ja dat is vragen om viezigheid!!. Onze kinderen vinden het heerlijk de camping. Je bent zo in Duitsland maar ook binnen een uurtje in Zwitserland. Wij gaan zekernog een keertje terug

Superbe
Door Merminod op 23-08-2015

J'y ai passé un merveilleux séjour de 4 jours avec mes deux garçons adolescents. L'accueil, la propreté, les activités (pétanque, ping-pong, minigolf, foot, tennis, beach-volley, fitness extérieur, piscine, étang et tobbogans). Que demander de plus?

Camping-informatie
Naturistencamping