Residence Le Clos d'Eguisheim
We hebben de beste aanbieders voor Residence Le Clos d'Eguisheim voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Residence Le Clos d'Eguisheim
Ontdek de charme van Residence Le Clos d'Eguisheim, genesteld te midden van weelderige wijngaarden voor de ultieme ontsnapping. Met zijn gastvrije ambiance, milieubewuste inrichting en een scala aan faciliteiten, belooft dit verblijf een onvergetelijke ervaring. Het zwembad en de nabijheid van boeiende bezienswaardigheden maken het de perfecte keuze voor elke vakantieganger.
Le Domaine du Golf
AppartementLa petite Venise, Colmar
AppartementAu coeur des vignes
Appartement
De ligging
Residence Le Clos d'Eguisheim is prachtig gelegen in Eguisheim, dicht bij het hart van de Elzas. Omringd door wijngaarden en op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum, biedt het de ideale uitvalsbasis om deze schilderachtige regio te verkennen. Met de luchthaven Basel-Mulhouse op slechts 55 km afstand en het treinstation van Colmar op 7 km, is de bereikbaarheid uitstekend. Of je nu komt voor de charmante straatjes, de historische architectuur of gewoon om te ontspannen, je vindt het hier allemaal.
Residence Le Clos d'Eguisheim verwelkomt vakantiegangers met 98 smaakvol ingerichte kamers, omgeven door een gastvrije en familievriendelijke sfeer. Het complex is voorzien van gratis WiFi, een lobby met receptie en een aantrekkelijk buitengedeelte inclusief een verzorgde tuin, ligweide, terras en zonneterras. Voor degenen die met de auto komen, zijn er parkeerplaatsen beschikbaar. Belangrijkste attractie is het binnenbad dat verwarmd kan worden, perfect voor ontspanning na een dag verkennen. Voor de actievere vakantiegangers zijn er faciliteiten zoals paardrijden en een laadstation voor elektrische auto's. Het hotel belooft een comfortabel verblijf met een touch van luxe.
In Residence Le Clos d'Eguisheim begint elke dag goed met een voedzaam ontbijt, ideaal om energie op te doen voordat je eropuit trekt. Hoewel het verblijf zelf geen maaltijden aanbiedt (U), nodigt de locatie in Eguisheim uit om de lokale gastronomie te verkennen. In de nabije omgeving vind je talloze restaurants en cafés waar je kunt genieten van de Elzasser keuken en de befaamde wijnen.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar, wat de toegankelijkheid voor iedereen garandeert. Voor vakantiegangers die niet zonder hun huisdier willen reizen, is het goed om te weten dat huisdieren welkom zijn, mogelijk tegen een extra vergoeding. Betalingen kunnen gemakkelijk gedaan worden met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Spelletjeskamer
Mastercard
Dinerclub
Adresgegevens | 1Er Rue du 1er R.E.C. 1, 68420 |
Residence Le Clos d'Eguisheim
Var her for fem år siden. Noget nedslidt nu i forhold til sidst.. Flere ting fungerer ikke (garageport m.m.). Sikkerhedsboks er urimelig dyr, Wifi besværlig og dyr. Men beliggenheden i forhold til at gå ind til Eguisheim er fortsat god, det er ret centralt i Alsace.
Ons appartement was goed schoon, beddengoed en handdoeken waren bij de prijs inbegrepen, evenals de eindschoonmaak. Borg hebben wij niet hoeven te betalen. Broodjesservice in de ochtend. Wij hadden met z'n tweeën een 5 persoons appartement geboekt. Voor 2 personen prima te doen. Het is wel veel te klein voor 5 personen. Er staan 2 onderschuifbedden in de woonkamer, er is maar 1 slaapkamer met een , overigens prima, bed van 140 breed. rondom het bed een centimeter of 40 om te lopen. In de slaapkamer nog 1 lage en 1 hoge hangkast. De keuken is mini. Koelkast, afwasmachine, kastje met afvalbakjes en 3 smalle bovenkastjes. Te weinig ruimte op het aanrecht bij het koken. Het zwembad is leuk, maar sluit om 7 uur 's avonds. Ligwei met gratis bedden. Parkeren kan in de parkeergarage onder het complex. Omgeving is geweldig, route des Cretes, kastelen, de wijnvelden, mooie dorpjes. Het Zwarte Woud is dichtbij Voor kinderen/pubers verder niets te doen in de omgeving of het appartementencomplex.
Prachtig, onbeschrijflijk, zeker aan te raden is de omgeving. Stadje eguisheim, oud centrum Colmar, bergen, wijnvelden .... Residentie zelf is te duur voor wat je krijgt. Te compacte omgeving, appartement, kluis 20 eur, wifi betalend. Ondergronds parkeren was correct geregeld. Kinderen vonden zwembad " saai" Je moe ook geluk hebben waar je apartement ligt .... lawaaierige baan
Residence Le Clos d'Eguisheim
Dit P & V complex ziet er net zo leuk uit als op de foto's. Goed onderhouden groen en mooi binnenhof. In vijf minuten loop je naar het centrum van Eguisheim. Wij waren er met Pasen en het dorp is mooi versierd met bloemen en paasdecoratie (net als alle andere dorpen en steden in Elzas trouwens).
Appartement is, zoals hiervoor al opgemerkt, aan de kleine kant. Wij tweetjes met dreumes hadden net genoeg aan een vierpersoonsappartement. Babybed past met wat geschuif net aan in de slaapkamer. Bagage konden we alleen kwijt in de toch al smalle gang. Verder waren de voorzieningen prima. Schoonmaakpakket is inclusief en er liggen zelfs een handzeepje en twee flesjes shampoo en douchegel voor je klaar. Neem geen wifi tenzij je echt nodig hebt, het is duur en erg traag.
Complex is trouwens gelegen naast een kerkhof. We hadden er net geen uitzicht op, maar kan me voorstellen dat het voor sommigen niet zo fijn is.
Wij hebben enkele zalige dagen beleefd in de Elzas. Ideale uitvalsbasis voor het bezoek aan Colmar en alle pittoreske stadjes in de buurt. Ook veel wijn ingekocht. Je kan er zelf eten bestellen, maar dat hebben we niet gedaan. In Colmar zijn er supermarkten genoeg en ook in het mooie Eguisheim zelf is er genoeg te vinden. Dat bevindt zich op wandelafstand. Het aparthotel zelf is ruim genoeg en zeer proper. Topvakantie!