Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd

Reviews over Rovaniemi

 • 9

  Machtige vakantie voor jong en oud!

  Wilma, 23-11-2017
  Het was een fantastische vakantie, net een sprookje. Verblijf in een huisje in een vakantie park, ongeveer 15 minuten afstand van de kerstman. Zeer nette huisjes, Incl ontbijt in een restaurant vlakbij. Aan de skipiste. Leuk skigebied. Bij de kerstman was het geweldig. Deze kerstman sprak een klein woordje Nederlands. Een hele belevenis. Verder zoveel dingen te zien en te beleven. Tochten met rendieren, sledehonden. Sneeuwpark, waar je met een band van de berg afglijdt. Sneeuwscooter tochten, meest noordelijke dierentuin. Huskifarm etc. Hier kun je je zeker een week vermaken.
 • 8

  Klein maar leuk stadje.

  Patrick, 12-8-2015

  Je moet niet te veel verwachten, erg op toeristen gericht. Prima om uiteten te gaan en een drankje te drinken.

  Sneeuwscootertocht is een aanrader.

 • 8

  mooi vertrekpunt, heel centraal

  Corrie Lemmens, 2-12-2014
  Stadje aan de rivier waar een mooie wandelpromenade is in het centrum en langs het water, ook is het mogelijk om over de lange brug te wandelen en over de andere terug langs de kerk en zo terug in het centrum
 • 8

  niet echt veel te beleven

  chris, 30-4-2014
  is klein en je vind er wel winkelcentrums maar verder is er niks te beleven. Er zijn verschillende restaurant .Nili's is het 6de beste van Finland maar we zijn er gaan eten en met grote honger terug buiten gegaan .Het is duur en veel op je bord krijg je niet .Zin in pizza moet je bij Marmaris zijn. Kleine pizzazaak maar pizza's van 60cm voor nog geen 7euro en super lekker en zeker ook de moeite is Akropolis(eigenaar spreekt zelfs een beetje duits)Heel lekker en vriendelijk. Souvenierwinkels vind je overal. Zeker de moeite is Santa claus park.(8 km verder en goed te voet te doen) Je kan er de kerstman ontmoeten maar je mag er wel geen foto maken want dat doen ze zelf en nadien kan je de foto kopen aan 20 euro. Verder in het park is het ook wel de moeite, we zijn met de rendieren en slee weg geweest.2km dus niet ver voor 56 euro voor 2 pers.Alles draait er om kerst.
Rovaniemi scoort een 8,1 uit 10, op basis van 34 reviews
Advertentie
Advertentie