Tijdelijk geen boekingskosten
9.4FenomenaalScore uit 30 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Harriniva Holiday Centre voor je op een rij gezet:

9.4Fenomenaal

Hotel info

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Harriniva Holiday Centre

9.4FenomenaalScore uit 30 reviews

Fantastisch!!
Door Mylene op 01-02-2022

Wij hadden een 8-daagse winterreis in Muonio (Fins Lapland). Ons hoofdverblijf was Harriniva (hotel). Wat een geweldig verblijf! Het hotel ligt direct aan het meer (op de grens van Zweden), waar je heerlijk kunt wandelen en met een beetje geluk ook het Noorderlicht kunt spotten. Het ligt op ongeveer 3 km van het dorpje, waar je prima naar toe kunt wandelen. Leuke stop is de brug naar Zweden ;-) Service 10+++. Het personeel is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Kamers zijn netjes, niet luxe maar wel alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Daarnaast is alles ook schoon, wel zo fijn. Wij hadden volpension. Bij het ontbijt (lopend buffet) was er voor ieder wat wils. De lunch (lopend buffet) was in het restaurant of werd verzorgd tijdens een activiteit. Het diner (deels lopend buffet, deels geserveerd) was heerlijk! Wij kunnen alleen maar positief zijn over Harriniva, wat een geweldig verblijf!

Onvergetelijk avontuur met ons gezin!
Door Loes op 25-01-2022

Wat een fantastisch hotel, vriendelijk personeel, zeer bereidwillig om je te helpen, goed eten. Wij verbleven met ons gezin in twee River vieuw cabins. Echt een super verblijf gehad. Zeer zeker een aanrader!

bijzonder goed
Door Jana op 22-03-2017

In de winter moet je je vaak verkleden. Thermokleding is een must maar wordt op het centrum verstrekt.

Harriniva Holiday Centre

Super hôtel très bien bon accueil tout génial
Door Mary op 30-01-2017

Le plus: guide sympa et le nec on a vu des aurores Le moins: activites trop onéreuses

site superbe
Door Roselyne Breant op 07-03-2015

Je reviens d'un séjour d'une semaine a harriniva et ça été pour moi un grand moment de bonheur . Site magnifique, aurores boreales magiques, activités très bien organisees , chambres superbes, repas excellent. Un très beau voyage avec des images inoubliables.

Onvergetelijk
Door Arie Wieman op 04-04-2014

Harriniva staat garant voor een onvergetelijk (diepvries-) avondtuur. Wij waren hier in maart 2014, het excursie pakket is uitstekend. Service; klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. De ligging is afgelegen maar is totaal niet van belang je bent de hele vakantie in goede handen en je waant je in het echte Lapland uitgestrekt natuurgebied en oorverdovend stil. Heeeeerlijk. Over de kou hoof je je geen zorgen te maken Harriniva heeft uitstekende kleding die je de gehele week tot je beschikking krijgt (Laarzen ; muts; extra paar sokken ; handschoenen en het onontbeerlijke thermopak) Wij hebben adventure week “Best of Lapland”gedaan onder leiding van de vriendelijke en zeer zorgzame Gids Toiini. Niet te beschrijven ervaring. , wat wij als hoogte punt hebben ervaren is de 2 daagse husky safari, wat een feest. Kortom niet twijfelen maar doen, Lapland en zeker Harriniva zal nog lang in je gedachten blijven.

Kiitos team Harriniva

Harriniva Holiday Centre info