8.7FantastischScore uit 17 reviews

Woodovis Park

8.7FantastischScore uit 17 reviews

Rustige camping voor natuurliefhebbers/rustzoekers
Door Goos Eikelboom op 27-08-2019

Sympathieke overzichtelijke camping met divers publiek. Met name Engels toeristen. Super rustig midden in de natuur. Op slechts 5 minuten rijden van Tavistock waar leuke restaurants en winkels te vinden zijn. 's Avonds en 's nachts is het donker en stil op de camping. Er is beperkte animatie maar daarvoor moet additioneel worden betaald. Overdekt zwembad is prima voor de kinderen. Wel hoog chloorgehalte volgens mij. Sanitairgebouw met douche en toilet in 1 ruimte hetgeen niet onze voorkeur heeft..

keurige kleine camping
Door mario op 17-08-2017

Woodovis is een kleine camping. enkele tientallen plekken voor tent/camper. mooie luxe stacaravans te huur. overdek zwembadje. weinig/niets te doen voor kinderen. zeer vriendelijk personeel.

Fantastische plek! Zeer kind- en hondvriendelijk.
Door Anke op 04-08-2017

Camping woodovispark is een hele mooie, niet te grote camping. Het ligt mooi en het personeel is zeer vriendelijk!! Ook hier werd onze hond vriendelijk begroet en was zeer welkom. En ze hebben een mooi honden-uitlaatveld op de camping. Dichtbij ligt een mooi, groot natuurpark waar je heerlijk kunt wandelen, maar ook met de kinderen kunt klimmen, fietsen, kanoën en canyoning.

Fijne camp site, rustig en goed onderhouden.
Door R op 27-07-2014

Een prachtige camp site, rustig en goed onderhouden. De staf is erg vriendelijk en behulpzaam. Onze stacaravan (Finch deLuxe) was schoon en van binnen ruim opgezet. Er was zelfs een koelvriescombinatie aanwezig! Op de camping zijn wandelingen in de omgeving van Woodovis (Dartmoor) verkrijgbaar. Het zwembad is niet groot, daarom mag er weinig (geen balspellen etc.). Logisch maar de kinderen vonden het wel jammer. Het bubbelbad maakte echter weer veel goed. Let er wel op dat de extra activiteiten (zoals de plastic ballen in het zwembad) vaak alleen in de Engelse (!) vakantieperioden worden gehouden. Het boogschieten is voor 8+ maar gelukkig kon er een uitzondering worden gemaakt voor onze zoon omdat het niet erg druk was. Hij had zich er speciaal op verheugd en het uur vloog dan ook om. Op advies van de camping medewerkers zijn we gaan eten in de Copper Penny Inn, dat om de hoek is gelegen, maar dat vonden we geen succes. De rest was zeker voor herhaling vatbaar :-)

Geweldige Vakantie
Door Jan Vennix op 18-10-2013

In september 2013 zijn we een week op Woodovis Park geweest. Het was fantastisch! Het personeel was behulpzaam en heel vriendelijk. We voelden ons daar heel erg thuis. De sta-caravan was mooi, schoon en goed onder- houden. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De omgeving is geweldig, vooral van het Dartmoor National Park hebben we erg genoten. De natuur en de ruimte was prachtig. Elke morgen hebben we heerlijk gezwommen in het overdekte zwembad met bubbelbad. Zo kun je je dag relaxt beginnen. Deze camping is een echte aanrader en we willen er in de toekomst dan ook graag eens terugkomen.

Jan en Mieke Vennix, Nederland.

Top camping!
Door Ellie Beijaard op 19-08-2013

Prachtige, rustige camping met zeer vriendelijk en enthousiast personeel. Het sanitair is uitstekend. Wij zijn dit jaar voor de 7e keer geweest. Het wandelen in natuurgebied Dartmoor is echt een belevenis!!

Camping-informatie
Naturistencamping