Forest Glade Holiday Park
We hebben de beste aanbieders voor Forest Glade Holiday Park voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Broad Road, EX15 2DT |
Forest Glade Holiday Park
Camping Fores-Glade bij Cullompton ligt heel mooi verscholen bovenop een bosrijke heuvel in een beschermd landschap, temidden van prachtige Engelse heuvels. Er zijn veel mooie wandelroutes en de stad Exeter is zeer goed bereikbaar. Camping ligt op 300m hoogte en voor caravans en zware aanhangers is er een alternatieve route om er te komen, gezien een zeer steile weg ernaartoe.
Het is geen massa-camping, met animatieprogramma's, een recreatieruimte en allerlei voorzieningen, maar een familiecamping, met speeltuin, zwembadje en gamesroom, waar kinderen zichzelf moeten vermaken. Het publiek dat daarop afkomt, is vriendelijk en gemoedelijk en van een ander niveau dan je op die hypercommerciele campings met alles erop en eraan tegenkomt.
Minpunt is het sanitair: het is niet vies, maar de toiletten spoelen moeizaam door en de douches hebben een vrijwel koude of hele hete (zwakke) straal, afhankelijk van welk douchehokje je gebruikt en of er meerdere mensen tegelijk douchen.