7.2GoedScore uit 5 reviews
48

Beoordeling

7.2Goed

Score uit 5 reviews

 • 7.6
  Ligging
 • 7.6
  Prijs/kwaliteit
 • 8
  Staat v/h sanitair
 • 7
  Hygiëne

Camping info

Wat zeggen bezoekers over

Juliot's Well Holiday Park

7.2GoedScore uit 5 reviews

We zijn benieuwd naar jouw ervaring!

5 reviews

7
Helaas, de gezellige sfeer is weg!
Door Marianne op 29-08-2018
Gereisd met oudere kinderen

Jarenlang hebben wij zomervakanties op Juliot’s Well doorgebracht. Eerst met de eigen caravan op het camping gedeelte, later in een steeds luxer wordende stacaravan of lodge. Het zwembad was fantastisch, the Coach House, de pub gezellig en je kon er goed eten( pubfood). Een klein winkeltje maakte het vakantiegenot compleet. Maar dit jaar (2018) schrokken wij van de staat van het terrein. Het terrein met de stacaravans en lodges was enorm uitgebreid, met een vernieuwde ingang, recht tegenover de golfbaan van Camelford. Maar verder was het zwembad niet meer in gebruik en zwaar verpauperd, en ook het grote witte voormalige woonhuis met de winkel/ receptie was leeg, verpauperd en staat te koop. De pub was beperkt open. Tussen het lodgepark en de pub stonden afscheidingshekken, en dmv een kleine toegangs( voet) weg kon je nog bij de pub komen. Kortom, de gezellige sfeer van vroeger was weg, helaas voor ons géén Juliot’s Well meer!

8
Centraal gelegen park met mooie accomodatie
Door Jan52 op 09-10-2011
Gereisd met partner

Beoordeling betreft type Jasmine

Lodge is comfortabel ingericht met (voor een lodge) grote badkamer. Bedden hebben goede matrassen, maar zijn vrij smal. Mooie keuken met veel apparatuur (geen afwasmachine = conform brschrijving) en ruim opgezet. Overal vaste vloerbedekking op de grond behalve in keuken en badkamer.

6
Park voor rustzoekers
Door Jacqueline op 24-08-2011
Gereisd met oudere kinderen

Park is minder geschikt voor gezin met kinderen (pubers) op zoek naar wat vertier. Restaurant en café zijn, behalve in het weekend, alleen 's avonds open. Winkeltje stelt niets voor. Zwembad is 'kleine bak water'. Er zijn geen sportvelden voor voetbal of (tafel)tennis.

7
Een beetje klein...
Door Wolfgang op 19-09-2010
Gereisd met oudere kinderen

...als je echt met 4 volwassenen in zo een stacaravaan bent, maar ja - dat weet je in Engeland. Ook mis je een koffiezetapparat. De ligging is mooi, het is heel rustig, ook het restaurant is qua kwaliteit goed, maar niet zo gezellig. Een plek, waar je heel viel van (South-) Cornwall kan ontdekken - en daarom prijs/kwaliteit een 8!

8
Voor herhaling vatbaar
Door Catharina op 27-05-2010
Gereisd met partner

Wij hadden en Jasminlodge, prima ingericht, schoon en verzorgd, evenals het park.(met 4 volwassenen zal deze accommodatie aan de krappe kant zijn) Ook het restaurant was goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Info

Adresgegevens
Adresgegevens

Valley Truckle , PL32 9RF

Boek met garantie
 • ANVR
 • Calamiteitenfonds
 • SGR
Veilig betalen
 • iDeal Logo
 • BanContact
 • Mastercard
 • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.