Wooda Farm Park
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Poughill, EX23 9HJ |
Wooda Farm Park
Mooi gelegen camping, perfecte stacaravan, goede afhaaltoko en uitzicht op zee (niet alle stacaravans). Ook leuk voor kinderen: voetballen, pitch 'n putt. Dichtbij Bude, leuk stadje. Aanrader: Bay View Inn, net buiten Bude richting Widemouth Bay. The Big Sheep is leuk voor kinderen (vooral lasergamen!). Wandelen over het coastal path van Boscastle naar Tintagel (auto in Tintagel zetten en bus nemen naar Boscastle). Goed te doen met kinderen (8 en 11).
In 2007 hebben we hier 10 dagen een caravan gehuurd, deze was 1 jaar oud, alles zag er schoon en netjes uit. Voor wat betreft entertaiment moet je hier niet zijn, maar dat wisten wij van te voren, er is een klein restaurant, bar en hier kun je lekker zitten. Er is 1 kinderspeelplaats met een schommel, oude tractor ed., verder een golfcourse, badmintonhal en tafeltennis/ poolhal. Zeer vriendelijke medewerkers, ligging op 10 min. van het strand en stadscentrum. Mooie omgeving met op rij afstand div. leuke dingen te zien en doen. Voor als je een beetje van rust houd is dit zeker een aanrader.