/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Fvrw%2F00470000-00479999%2FE474589-foto0020614.jpg)
River Dart Adventures
Camping info
River Dart Adventures
Een prachtige camping op een landgoed bij een landhuis. In het park zijn tal van outdoor activiteiten te doen; leuk voor kinderen, maar die activiteiten kosten wel extra geld. Verder mag het sanitair beter onderhouden worden; het is wel nieuw maar snel vies. En de wifi in het cafeetje werkte niet ;-(
Tot slot: met 5 personen betaalden we ruim 50 pond per nacht, en dat is echt te veel voor deze camping, hoe mooi ook gelegen.
Een typische Engelse camping, mooi terrein, vriendelijk personeel, goed restaurant met leuke bediening .
Personeel is erg vriendelijk. Het is camping met daarbij een soort waterpark/speeltuin/park. De camping op zich was oké. De caravanplekken waren prima, wij hadden zelfs een super grote, mooie plek, maar de voornamelijk aanwezige tenten stonden kris kras door elkaar op gras. De toiletgebouwen waren verouderd en de ruimtes erg klein, wel schoon. Toiletpapier en zeep aanwezig. Voldoende handige afwasplekken. Maar het park was verder prachtig, veel oude bomen en mooie plekjes. De avonturenspeeltuin was super voor kinderen tot 12-13 jaar maar het water was erg koud en eigenlijk was een wetsuit bijna noodzakelijk
De camping is goed maar niet heel bijzonder, maar de locatie en de extra faciliteiten juist wel! Heel leuk avonturenpark naast de camping, gratis toegankelijk voor kampeerders, zwembad op camping. Nationaal Park Dartmoor on your doorstep. Aanrader voor natuurliefhebbers en wandelaars.
Adresgegevens | Holne Park, TQ13 7NP |