Allhallows Leisure Park
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Allhallows on Sea, ME3 9QD |
Allhallows Leisure Park
Echt Engels vakantiepark! We hadden een mooie nieuwe caravan met uitzicht op de Theems. Op het park kan je wel vermaken ( Engelse pub en gokhallen) maar vooral de locatie is super! Binnen een half uur met de trein in hartje Londen (vanuit Rochester). Verder zeer vriendelijk personeel op de camping!
Mooie locatie aan de Theems. Je moet wel geluk hebben met de plaats van je caravan. Ze staan erg dicht op elkaar. Wij hadden de mazzel dat er voor onze caravan geen andere caravans stonden, waardoor we lekker van ons af konden kijken. (Uitzicht op de Theems). Ook hadden we een fijne, ruime caravans. Mooie indeling en van allerlei gemakken voorzien. Uitstapjes naar Rochester en Londen zijn zeker aan te raden. Wij zijn trouwens niet met de trein naar Londen gegaan, maar hebben de auto geparkeerd vlakbij de tower. Dit was prima te doen. Het zwembad was inderdaad aan de kleine kant. Wel fijn dat er een buitenbad was.
Groot caravanpark op goede locatie nabij veel bezienswaardigheden. Schone grote caravan, jammer dat er geen tuinset aanwezig was (kon je wel huren, klapstoeltjes en klein tafeltje) Niet te vergelijken met de sfeer op campings in Frankrijk of Italië ed, dit komt met name doordat campinggasten niet buiten zitten. Er wordt veel georganiseerd, veelal tegen betaling. Zwembad aan de kleine kant voor het aantal gasten.
Kleinschalig park aan de Theems. Uitzicht op de Theems vanuit caravan. Deze was zeer ruim en schoon. Personeel erg vriendelijk
Engelse vakantieparken staan bekend om hun saaie indelingen en dat gaat hier zeker op. de caravans staan redelijk dicht bij elkaar en tuintjes of wat groen (behalve gras) ontbreekt. De caravan zelf was klein maar netjes. Gelukkig was er in de omgeving zoveel te doen, dat we nauwelijks op het park geweest zijn. De ligging is namelijk ideaal om uitstapjes te maken naar oa Londen (met de trein vanuit Rochester), Rochester en Leeds Castle. Het zwembad, de gamehal en het restaurant hebben we overgeslagen. De minimarkt was wel erg mini... Wij zouden hier niet snel meer teruggaan.
Mooie stacaravans met nette keuken en 2 ovens (wel hele kleine koelkast, lastig als het heel warm is). Schone camping, vriendelijk personeel. en ruim opgezet. Heerlijk gegeten in het restaurant (je moet niet in het weekend gaan dan is het druk). Voldoende keuze in de mini-supermarkt en zeker geen extreem hoge prijzen. Voor de grote boodschappen kun je beter naar Strood rijden, diverse grote supermarkten.
Tip: neem de trein op zondag vanaf Strood naar Londen, kun je gratis parkeren en is het rustiger in de trein. Als je met de trein reist, vraag dan om de 2FOR1 kortingsboekjes. Hiermee krijg je bij heel veel attracties 2de kaartje gratis o.a. London Eye, bezoek voetbalstadions, restaurants et cetera! Je kunt met de highspeed trein maar dan betaal je meer dan wanneer je de gewone trein neemt. Kinderen t/m 15 jaar reizen voor gereduceerd tarief.
Tip: bezoek Rochester > mooi kasteel, leuke winkelstraat met typische Engelse winkeltjes en authentieke cafées met heerlijk Engels gebak.
Tip: ga shoppen bij de Ashford Designer Outlet > meer dan 80 winkels, ruim opgezet en op ca. uurtje rijden van Allhallows met merken als Abercrombie & Fitch, Superdry, Nike, Calvin Klein, Guess et cetera.