King Charles
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Brompton Road, ME7 5QT |
King Charles
Hier hebben we 1 nacht geslapen. Bij aankomst dachten we: waar komen we nu terecht? Bij binnenkomst viel het 100% mee. Entree, bar en eetzaal waren netjes en schoon. De kamer was ook helemaal netjes en schoon. Dit verwacht je dus niet als je afgaat op de buitenkant. Het diner en ontbijt waren prima. Vlotte bediening.
een doorsnee hotel dat je met een gerust hart kunt boeken. Het gezelschap kreeg een eenvoudig diner en karig ontbijt voorgeschoteld. Kamer met goede bedden voor een prima nachtrust, niet erg ruim bemeten. Badkamer net en schoon.
Wij hadden een ruime kamer. De bedden waren heel goed. Het was niet zo heel erg schoon maar het kon er mee door. Het ontbijt en het diner waren prima. Het personeel is erg aardig. Mooie uitvalbasis voor tripjes in Kent.
Het personeel is fantastisch. De kamers zijn ruim en schoon. Het ontbijt en diner zijn fantastisch. Je kunt alle dagen kiezen uit verschillende soorten ontbijt en diner. Prima hotel!
Het persoonlijk in te vullen english breakfast is bijzonder. De bediening uiterst vriendelijk. De bedden zijn prima. De kamers gedateerd maar schoon. WiFi is gratis maar laat te wensen over.
We waren in het hotel met een groepsreis. Het hotel maakt de drie sterren classificatie prima waar. Ontbijt en diner waren inbegrepen. Het ontbijt was niet spectaculair maar prima. Naast een basis van toast, vers fruit, yoghurt, porridge en natuurlijk koffie, thee en jus d'orange was er een keuze uit vier ontbijten. Engels, continental, Frans en vegetarisch. Het avondeten was voor onze groep een keuzemenu met drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten. Voor en hoofdgerechten bevatten ook telkens een vegetarische keuze. Het diner was prima en de porties waren ruim voldoende. Over wifi zijn er een aantal negatieve beoordelingen voor dit hotel. Inmiddels is wifi gratis en is de verbinding meestal heel redelijk. Op de kamer die we hadden in elk geval wel en ook in de lounge of in het restaurant. Alleen moest er wat vaak worden ingelogd. de kamers waren enigszins gedateerd maar netjes, ook het sanitair. Het bed vonden wij wat klein. Al met al een prima drie sterrenhotel