Vakantie Canterbury

Populair
Engeland
South East London
Canterbury

Wat zeggen bezoekers over

Canterbury

48 reviews

6
Voor 1 dag wel meer dan voldoende.
Door rudy2180 op 02-11-2018
Gereisd met partner

Canterbury is niet heel groot. Wel enorm veel winkels van zowel grote ketens als kleinschalige.

8
Mooi stad.
Door Eric op 12-03-2018
Gereisd met partner

Veel winkeltjes,restaurants en zelfs een Primark. Mooie Cathedraal smalle straatjes en kleine winkeltjes en huizen. Goed voor daguitstap want op een paar uur ben je er rond.

9
Leuke, gezellige en vooral mooie stad!
Door pirates_cave op 29-02-2016
Gereisd met oudere kinderen

Canterbury, 18 dec. 2015: In plaats van een Kerstmarkt in Duitsland, nu eens een "Kerst"-dagtripje naar deze Engelse stad. De Kerstmarkt was hier niet geweldig groot! Maar wel overal erg feestelijk versierde etalages/straatverlichting in het centrum, dat kwam extra tot z'n recht omdat het om 16.00u al donker werd. Wij vonden Canterbury echt leuk! Leuk om te shoppen/rond te kijken in onbekende winkels, heel divers. Enige bekende winkel was de Primark! Canterbury is echt historisch, met Middeleeuwse panden en straatjes. De Canterbury-Cathedral was erg mooi, en er ligt nog een behoorlijk groot terrein omheen waar veel te zien is en waar je mooie foto's kunt maken. Met het grauwe weer die dag deed het ook wel Harry Potter-achtig aan. Een heerlijk broodje "pulled-beef" gegeten, en 's avonds een (zoals altijd een veel te vette) fish 'n chips. Ik denk zomaar dat we hier nog eens willen komen. Lijkt ons hier ook mooi in het voorjaar of vroege zomer!

9
Wat een mooie stad !
Door menmcs op 14-10-2014
Gereisd met oudere kinderen

Het centrum kenmerkt zich door een smaakvolle combi van oudbouw en nieuwbouw. Geweldige winkelstad! Zet je auto net buiten het centrum op een Park & Ride. Binnen 5 min. ben je met de bus in de stad. Kost 3 pond voor parkeren (bewaakt!) én met 4 pers. in de bus heen en weer. Bezoek de Kathedraal natuurlijk en sla vooral St. Augustinus Abbey niet over.

7
Canterbury heeft meer dan een kathedraal!
Door Renders Henk op 10-08-2014
Gereisd met partner

Hoewel we pas 1 dag hier zijn weten we dat Canterbury en geheel Kent veel te bieden hebben. Aan kastelen (Leeds & Dover), kust met stranden en krijtrotsen, stoomtreinen, boottochten, vlakbij Londen, enz. Goede bus- en treinverbindingen.

6
Weinig te zien
Door ton op 19-11-2013
Gereisd met partner

de kathedraal is mooi, maar verder vond ik het maar een saaie stad, met lelijke staten en versleten nieuwbouw. Er is genoeg te winkelen eten en drinken maar niks pittoresk.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.