Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter
Advertentie

Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter

9.8Fenomenaal

Score uit 21 reviews


 • 10Ans02-12-2018

  Ontzettend leuk; zorg dat je voldoende tijd neemt

  Geweldig leuk om heen te gaan als je de films gezien hebt! Echt een aanrader! Wij boekten een busreis met 4 uur bezoektijd voor de studio's, maar die tijd was voor ons eigenlijk nog te kort...

  Rapporteren

  oktober 2018

 • 10Esther09-10-2018

  Geweldig

  Het was een fantastische ervaring! Jammer dat de laatste bus vertrok en we weer moesten gaan.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2018

 • 10Miriam Duif19-08-2018

  geweldig!

  Geweldig!!!! Als Harry Potterfan absoluut het summum om te gaan!!!

  Rapporteren

  augustus 2018

 • 10Lieke11-07-2018

  Als een boek tot leven komt

  Absolute aanrader voor alle Harry Potter fans. Je stapt binnen in de decors, omringd door de attributen … alles is zo herkenbaar.
  Wij zijn zelf met de auto tot daar gereden, vanuit Londen. Wij hebben dit verkozen omdat we zoveel negatieve commentaren lazen over de busrit en de beperkte tijd die je dan maar krijgt. En voor wie nog niet genoeg heeft van Harry Potter moet zeker ook in Londen zelf de verschillende filmlocaties opzoeken. Je kan dit doen begeleid met een taxi die onderweg alles verteld. Het is niet goedkoop, maar het is absoluut zijn geld waard! Wij hebben heel veel plekjes bezocht die we anders nooit gevonden of gezien zouden hebben. We hebben zo voor de deur van Lekke Ketel gestaan, we hebben voor het ministerie van toverkunsten gestaan, we hebben het huis van Sirius gezien, …

  Rapporteren

  juli 2016

 • 10Martha14-04-2018

  Fantastisch ervaring!

  Wat ik minder goed vond was dat je al vroeg van tevoren moet boeken, anders heb je een late tijd om er in te gaan. En die tijd heb je wel nodig om alles goed te bekijken. Eenmaal erin heb je alle tijd. Het goede was dat het heel divers was wat je kon zien en doen. Echt voor Harry Potter fans. En voor iedereen die geloofd in magie.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in april 2017

 • 10Joyce27-01-2018

  Fantastisch!

  Fantastisch! Urenlang met een big smile rondgelopen. Zo veel te zien! Het feest der herkenning! Boterbiertje gedronken (alcoholvrije zoete drank genaamd naar drankje uit de boeken)! Op een bezemsteel ‘gevlogen’. Voor alle fans van de boeken en de films een absolute aanrader! Warner Bros is circa een uur rijden vanuit Londen. Wij hebben online kaartjes gekocht via een vervoerder die vanaf coachststation Victoria vertrok. Prima geregeld. Absoluut de allerbeste trip in lange tijd! Wij gaan zeer zeker nog een keer.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in december 2017

 • 9Nance29-11-2017

  Geweldig genoten, zeer indrukwekkend

  Wij hebben dit bezocht dat het vol in de kerstsferen was aangekleed. Geweldig hoe ze dit hebben gedaan. Alleen de entree is al indrukwekkend. Wij hadden een vroege bezoek van 10.00 uur en hebben niet lang hoeven wachten. Nadat we welkom werden geheten door een medewerker kregen we een aantal filmpjes te zien. Daarna vervolg je naar een ander zaal, waar weer een film wordt getoond met o.a. uitleg over hoe de hoofdrolspelers het op de set hebben ervaren, erg leuk om zo de tour te beginnen. Vanuit daar krijg je de entree naar the Great Hall. Dat was zeer indrukwekkend, compleet aangekleed in kerstsferen. Wij hadden bij de boeking een digitale tour en boek bijgeboekt (5 pond meer). Het boek is erg mooi en informatief over de films van Harry Potter. De digitale tour hebben wij uiteindelijk geen gebruik van gemaakt. De tour is erg indrukwekkend en leuk om te zien hoe ze de sets en attributen hebben gebruikt voor de films. Of je wel of geen Harry Potter "fan" bent, zeer leuk om dit te ervaren. Je kunt tijdens de tour op verschillende plekken op de foto of een film van jezelf laten maken (op de set van de films van Harry Potter). Het is niet spot goedkoop, maar wel leuk als souvenir mee naar huis te nemen. Een echte aanrader voor zowel jong als oud, maar reserveer tijdig, want ver van te voren zijn de kaarten al uitverkocht. Kaarten kun je makkelijk via de site bestellen en betalen. Je print die je in je e-mailbox krijgt kun je bij de kassa verzilveren voor entreekaarten.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in november 2017

 • 7Samantha Lansbergen10-05-2017

  Toffe ervaring, ogen en oren te kort

  Onze stedentrip hier afgesloten. Vanaf Londen goed te bereiken met de trein en op het station staat vervolgens een Harry Potter-bus te wachten om je naar de studio te brengen. We waren ontzettend verrast over de opzet van deze tour. Ogen en oren tekort! Of je nou groot fan bent of niet, dit moet je gezien hebben! Enig nadeel vond ik het lange wachten in de rij voordat je uiteindelijk naar binnen mocht. De tour begint namelijk met een bioscoopvoorstelling waarbij maar steeds een aantal mensen toegelaten werden in de zaal. Wij mochten na 3 kwartier pas naar binnen waardoor we al stalpoten hadden voordat we überhaupt iets gezien hadden. De tour duurt gemiddeld ongeveer 3 uur, dan heb je alle high lights wel gezien tenzij je ieder bordje wil lezen dan kun je je hier rustig een dag vermaken.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 2016

 • 10Mary Jane03-12-2016

  ontzettend mooi

  echt geweldig. wel erg druk maar zo ontzettend gaaf om te zien en mee te maken... wij hebben er van genoten

  Rapporteren

  Gereisd met partner in december 2016

 • 9Niels27-11-2015

  Onvoorstelbaar magisch

  Als je de films van Harry Potter hebt gezien, is dit een must-do attraction in Londen. Je betaalt wat, maar wat je beleeft is fenomenaal. De hele sfeer die heerst in de Harry-Potter-films is hier te voelen. Delen van gebruikte sets zijn herbouwd, op de Grote Zaal na, die is zo blijven staan zoals het al meer dan 15 jaar doet. Gebruikte attributen zoals de Nimbussen, kranten, triwizard tournament stuff, en nog zoveel meer is te zien. Ook kan je de Hogwarts Express in en stap je zo de Collectebus in. Echt een aanrader als je in Londen bent. Wij zijn er met de overground naartoe geweest wat een stukje goedkoper was dan als je een busticket bestelt via de site. Vanaf Watford Junction kun je met de pendelbus voor enkele ponden heen en weer naar de studio's in Leavesden.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2015


10 van de 21 reviews gezien