/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03250000-03259999%2FE3257273.jpg)
Guoman The Tower
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
The Cumberland Hotel in Londen is een prima hotel met een fantastische ligging. Metrostation om de hoek evenals de bekendste winkels zoals o.a. Harrods. Rond de Kerstperiode helemaal de moeite waard! De service van het hotel is geweldig. Ze proberen het de gasten op alle gebied naar de zin te maken. De kamers zijn goed en schoon en het ontbijt is heel uitgebreid en smaakvol, voor ieders wat wils. Kan me geen beter hotel voor die prijs en locatie wensen! Echt een aanrader!!!
Enige opmerking is de grootte van de kamer. Die is vrij krap, maar dat is meestal zo in het Verenigd Koninkrijk. Verder alleen maar lof. Excellent eten, prima inrichting van het hele hotel (en zo'n mooie lobby!), prima - de beste - winkelstraten in de buurt en aan de overkant van het hotel, het park. Topper!!
Tijdens Oud en nieuw was dit een super hotel. Ontbijt was goed en de kamers zijn klein maar functioneel en goed ingericht. Net iets mooier dan de gemiddelde engelse hotelkamer. De lobby is echt een plaatje, maar dat design is lichtjes doorgetrokken naar de kamers. De ligging is perfect, naast een bioscoop, eettentjes en dichtbij de hoofdstraten met de grote merken. Al met al was het voor ons een goed hotel naar prijs/kwaliteit en zouden we hier gerust terugkomen.
Prima ligging, naast metro en vlak bij Oxford Street. Kamers wel heel klein maar goed verzorgd. Goed en uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel. Op de binnenplaats waar wij op uitkeken stond één of andere turbine die een monotoon geloei voortbracht en omdat de ramen nog voorzien waren van enkel glas hoorde je dat best hard in je kamer (en wij zaten op de 5e etage, dus ik moet er niet aan denken dat je nog lager zat).
Stadshotel | Beschikbaar |
Conferentiehotel | Beschikbaar |