Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen7 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 828 Ga naar accommodatieH10 London Waterloo
HotelGoed eten29 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1359 Ga naar accommodatieThe Cumberland
HotelPrachtig gelegen22 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1543 Ga naar accommodatieBedford
Hotel31 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 849
London Lodge
gezellig hotel in de nette wijk Kensington in Londen. Kamers zijn gezellig ingericht , netjes en schoon. Het is een klein hotel waar je nog echt als gast wordt ontvangen en behandeld. De dames van de receptie zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De inrichting van het hotel ademt een Engelse sfeer, lekker gemoedelijk hotel, waar niet alles strak en tot in de puntjes is geregeld en voorgeschreven, maar je voelt je wel echt welkom.
Wij kwamen al om 9 uur in de ochtend aan in het hotel. We werden super geholpen en konden gelijk onze kamer in. De kamer was typisch Engels maar wel netjes en schoon. De receptioniste heeft ons alles verteld waar we het beste naar toe konden en hoe we daar moesten komen. De metro (earls court) zicht op 5 a 10 minuten loop afstand van het hotel. Als we nog een x terug gaan naar Londen, zouden we zeker weer naar dit hotel gaan.
Fijn hotel in een rustige wijk, kleinschalig, persoonlijk, in de buurt van Earl Court metrostation.
London Lodge
Het hotel ligt op een 5 minuten lopen van Earl's Court. Vanaf hier ben je in ongeveer 10 minuten in hartje Londen. Het hotel is wel wat gedateerd en het ontbijt is simpel, maar goed. Het personeel was erg vriendelijk en helpen je daar waar nodig.
mooi hotel wat gedateerd ,maar het ontbijt is zeer slecht continentaal ontbijt dan engels ontbijt moest je extra voor betalen
Het hotel met kleine kamers is zeer gehorig. Je kon de bovenburen horen lopen en stommelen. In de kamer hoorde je ook steeds de lift met het bijbehorende 'pingeltje' als de deuren opengingen. Geen kledingkast in de kamer maar een rek/kapstok. Daarboven een plank die ik eerst moest afstoffen. Ontbijt is karig, zeker als je niet van muesli houdt; een slappe, lauwe croissant en toast met jam of smeerkaas (geen kaas, vleeswaren of eieren). Voor 'warme' bestellingen moet je bijbetalen. Wifi is € 2,- per 20 minuten, een printje (boardingpas) is 0.20 per stuk. Slechte service. De Spaanse receptioniste is erg aardig/vrolijk en probeert er nog wat van te maken. Ik ben vaak in Londen geweest maar dit was één van de mindere hotels.
London Lodge info
- LiftenBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- FietsverhuurBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- DoucheBeschikbaar