7.3GoedScore uit 7 reviews

Hyde Park Radnor

7.3GoedScore uit 8 reviews

Voor 1 nacht prima
Door Fam Jansen op 20-11-2022

Ligging centraal, dichtbij metro. Hooguit 2 sterren. Kamer groot genoeg. Schimmel op de badkamermuur. Gatver. Heel klein badkamertje. Ontbijt vreemde ervaring, heel smal en krap kamertje. Geen zelf service. Beperkt in aanbod.

Goede uitvalsbasis in Londen.
Door Dion en Karin op 17-01-2016

De ligging is precies tussen de metro-stations van Paddington en Lancaster gate. Het hotel heeft 4 sterren maar voldoet daar niet aan. Bedden klein en niet van deze tijd qua comfort. Oud en typisch engels. Klein, we waren met 3 personen. Je kunt je net draaien in je kamer. Ook de ontbijtruimte was te klein zodat we 2x later zijn teruggekomen om te ontbijten. Ontbijt niet slecht maar zeer basic. Personeel wel vriendelijk.Rustige buurt en je kunt op korte loopafstand lekkere koffie pakken of goed uit eten. Voor weinig geld kun je er goed uit de voeten.

Prima als uitvalbasis
Door Patrick op 25-12-2010

Prima om te verblijven als je een paar dagen in deze schitterende stad bent.

prima hotel,goede ligging
Door toos sterkenburg op 01-04-2010

voor herhaling vatbaar Dit is een prima locatie,overal dichtbij,op loopafstand van het Station Paddington vanwaar je een prima aansluiting hebt met Heathrow. Het was wel erg heet op de kamer. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt en de ontbijtruimte was goed verzorgd.Sommige medewerkers spraken slecht Engels Wij zaten op de 2e etage en aan de achterkant van het hotel dus geen lawaai van het verkeer.

Ja,wat moet je hier van zeggen
Door Bonanza op 27-02-2010

positief,goeie ligging vlakbij Paddington station,prima verwarming in de kamer, goed ontbijt,schone kamer en douche met veel heet water en plenty handdoeken.

negatief,geen wireless internet op de kamer zoals beloofd,kleine kamers en douche,schreeuwende poolse werknemers die je werkelijk de hele dag hoort bekvechten, slecht engels sprekend personeel, de spanjaard in fawlty towers kan het beter, tv met slecht beeld, ijskoud op de overloop op de 1ste verdieping waar wel wireless internet was met maar liefst 25 mbps, de Germanen hadden in het bos nog betere communicatie via de tam tam, de opastoel bij de computer was veel te laag, net of Koos Albers aan het flipperen was zullen we maar zeggen, kindonvriendelijk, wel een grote tv ophangen in de "lounge" met voetbal maar de kinderen mogen niet juichen??? Kijk we wisten van te voren dat je in London altijd dubbel word genaaid maar we willen het toch even melden voor het volgende slachtoffer.

voor herhaling vatbaar
Door tootje op 22-12-2009

Dit is een prima locatie,overal dichtbij,op loopafstand van het Station Paddington vanwaar je een prima aansluiting hebt met Heathrow. Het was wel erg heet op de kamer. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt en de ontbijtruimte was goed verzorgd. Wij zaten op de 2e etage en aan de achterkant van het hotel dus geen lawaai van het verkeer.