Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

3 tips over Hotel citizenM London Bankside


  • wim, 24-08-2013 Rapporteren

    Personeel adviseerde om alleen voor full breakfast te gaan, als je echt warm wilt ontbijten. In geval van een kind neem je een croissant en kop thee, waar je niet veel voor hoeft af te rekenen. Aan overkant zit M&S simple food, waar je ook prima terecht kunt. Restaurant Terra (spaans tapas restaurant) in de directe buurt aan te bevelen !!!


  • Stefan, 22-10-2012 Rapporteren

    Het Italiaans restaurant aan de overkant van het hotel is erg goed en zeer betaalbaar. Voor de deur stopt een bus, deze kun je nemen naar metrostation Londen Bridge.


  • Tonko, 31-08-2012 Rapporteren

    Ik heb maar weinig hotels gezien die er in slagen om hun lobby zo gezellig te maken dat mensen er gebruik van maken als van hun eigen huiskamer. Ontbijtbuffet wordt mooi gepresenteerd en is echt Brits Het hotel ligt op loopafstand van twee metrostations: Southwark en London Bridge. Fietsenhuur op 2 minuten. Daarnaast zit je onder meer zo bij Tate, Millenium Bridge en St. Paul's Cathedral. Conclusie: perfect innovatief (in meerdere opzichten) hotel voor zakelijk en toeristisch bezoek aan Londen!

Advertentie
Advertentie