Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen7 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 828 Ga naar accommodatieH10 London Waterloo
HotelGoed eten29 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1359 Ga naar accommodatieThe Cumberland
HotelPrachtig gelegen22 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1543 Ga naar accommodatieLondon Lodge
HotelZeer goede service29 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 987
Best Western Delmere
De kamer is mini mini, het hotel ligt wel op een ideale plek om de hoek een keur aan restaurants en winkeltjes plus metrostation Paddington :-)
Prachtig kleinschalig hotel in een rustige buurt van Londen. Perfecte locatie, omdat de metro/trein (Paddington) zeer dichtbij is en ook restaurantjes zijn er om de hoek. Ideaal dus. Personeel van het hotel is erg vriendelijk. Ontbijt was prima. Kamer zag er schoon en netjes uit. Niet zo groot, maar wel modern. Bedden lagen lekker, maar wel iets te kort. WiFi deed het erg goed. Airco in de kamer kun je zelf regelen. Bij receptie kun je drinken en een snack kopen voor op de kamer, geen bar aanwezig. Koffie en thee kun je altijd gratis pakken in lobby of op de kamer zelf maken. Lift aanwezig. Prima hotel dus volgens ons, wij hebben erg genoten van 6 dagen Londen!
Kleinschalig hotel met kleine maar mooi verzorgde schone kamers die voorzien zijn van handige/moderne snufjes zoals een regendouche, smartTV, Europees stopcontact, goede verlichting. Zeer geschikt voor een citytrip van max een week want er is weinig opbergruimte. Continentaal ontbijt was uitgebreid (zeker gezien de beperkte grote van het hotel). De ligging om de hoek bij hydepark en de rust die je daar kunt vinden in het hectische Londen spreekt ons erg aan. Ideaal is de 5 min loopafstand tot Paddington Station waarvandaan je de Heathrow Express en andere metro's kunt pakken. We zouden hier zeker terugkomen als we weer naar Londen gaan.
Best Western Delmere
Prima hotel in wijk Paddington Londen. Metro/treinstation is op loopafstand net als kleine supermarkten. Hotelkamer is klein maar fijn, alles wat je nodig hebt voor citytrip is aanwezig. Enige aandeel is het kleine tweepersoons/twijfelaar bed, met name voor langere personen. Verder vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt, op aanvraag American pancakes. Voor een citytrip prima hotel!
In de herfstvakantie 5 dagen in het Delmere hotel verbleven met onze 2 kinderen, we kregen een grotere kamer , beneden in de kelder, erg warm en een beetje benauwd omdat er weinig tot geen daglicht binnenkomt en het raam niet open kan.De slaap konden we niet vatten, we bleken naast de keuken te zitten en hoorden de hele nacht machine's draaien.In de nacht maar langs de receptie, de volgende ochtend kregen we een andere kamer.Daar waren problemen met de klimaatcontrole, dan bloedheet en dan weer steenkoud.De tiptoetsen werkten niet en diverse keren door de receptie opnieuw ingesteld.Dat waren dus korte nachtjes.hotel verder netjes en schoon, vriendelijk personeel.goede ligging en rustige buurt.we reizen veel en zijn misschien verwend,maar het ontbijt vonden wij jammergenoeg karig.alles afgepast en heel weinig keuze!Juist zo leuk altijd een uitgebreid ontbijtbuffet, maar daar hoef je hier niet op te rekenen.Al met al een leuke vakantie, maar met gemengde gevoelens wat betreft het klimaat / airco in het hotel, hier klopt iets niet aan.
Bij binnenkomst werd ik al meteen vrolijk. Je zag duidelijk dat alles nog niet zo lang geleden is gerenoveerd. Alles was fris en nieuw. De mensen achter de receptie waren heel aardig en met vragen kon je altijd bij hen terecht en werd je netjes te woord gestaan. De kamers zijn aan de kleine kant maar groot genoeg voor een paar nachtjes. Verder hadden we een regen douche, een grote tv (met BVN), touch knopjes voor het licht - niet storen - schoonmaken en airco. Verder kon je op elk moment van de dag een gratis kop koffie, thee of chocomelk pakken beneden. Underground Paddington was dichtbij. Een Oystercard kopen is handig wanneer je veel reist het scheelt je dan aardig wat geld. Eten was niet heel erg uitgebreid maar verder prima!
Best Western Delmere info
Soort hotel