Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
Op zoek naar een bruisend maar rustig hotel waar het je aan faciliteiten niet ontbreekt? Kijk niet verder, want het adults only Rixos Sharm El Sheikh is precies wat je zoekt! Wellnessfaciliteiten, glijbanen, tennisbanen… Het is gewoon te veel om op te noemen. En ook aan service en persoonlijke aanda...
We verbleven 13 dagen in het hotel en het was super! Het personeel is er allemaal heel vriendelijk. In het bijzonder Alibaba de taxidienst, de guestrelation, het Thaise meisje dat steeds met de glimlach ons drinken bracht in de strandbar. We deden alle a la carte restaurants en ze waren zeer goed, alsook in het hoofdrestaurant vindt je steeds iets, klagen kan hier echt niet. Enkele minpunten: de kussens op de ligbedden en de parasols zijn aan vervanging toe en de standaardkamer heeft geen aparte douche, maar voor de rest is het top! Je voelt je overal welkom en niks is het personeel teveel om je te helpen met de glimlach. Er is een overvloed aan drank en dankzij de mooie shows en discobar verveel je je nooit. Wij komen terug!
Een prachtig all inclusive hotel. Personeel is zeer vriendelijk en niets is te veel. De shuttle die je overal brengt waar je wilt (Aladin, Alibaba) zijn heel behulpzaam. Het eten is er heerlijk in alle restaurants met uiterst vriendelijk personeel. De vakantie ganger wordt hier echt ouderwets in de watten gelegd. Kortom een aanrader!
We zijn voor de eerste keer in een rixos hotel geweest en het is ons zo goed bevallen.8 alacart restaurants en een heel groot restaurant waar je niet voor hoeft te reserveren 7 zwembaden het personeel was heel vriendelijk deden alles voor je.en elke avond animatie en live muiziek top hotel zeker een 10 waard
Fantastisch! Zeer vriendelijk personeel , erg schoon. Het eten is heerlijk! Verschrikkelijk veel keus. Voor ieder wat wils. Klagen kan hier niet. Wij hebben gebruik gemaakt van alle restaurants. Heerlijk allemaal. Je zit daar helemaal op je gemak.Boeken bij de big sheff is het makkelijkst. Hij neemt alle tijd voor je. Op het gehele park kan je de gehele dag eten, op het strand ook allerlei eet mogelijkheden de gehele dag door. high tea is ook erg lekker. (Onder de lift bij de receptie.) Kamers zijn fenomenaal groot. Super airco. Al het Personeel begrijpt heel goed de Engelse taal. Vervoer met golfkarretjes door het gehele park, ook naar Seagate mogelijk. (Daar mag je ook gratis gebruik van maken.) Wij komen zeker terug.
Je hebt voor 2 weken Sharm el Sheik geen visum nodig. Dit schrijf ik omdat wij het maar niet konden vinden of dit nodig was of niet.
*Dan nog een tip, als je graag aan zee ligt en in de zee wilt zwemmen dan moet je voordat je boekt goed kijken wanneer het eb en vloed is in de tijd dat je wilt gaan, wij hebben 2 weken alleen maar eb gehad en dan kun je niet de zee in.
Rixos Sharm el Sheik
Het is het september en zijn we net terug van onze vakantie in het Rixos Sharm el Sheik
Het is mooi resort netjes schoon en allemaal vriendelijke mensen. Na jaren Turkije kozen we dit jaar voor Egypte. Toch is dit onze laatste keer in Egypte . Ondanks dat het resort hoge beoordelingen heeft krijg je in Turkije meer waar voor je geld. Het eten in het Rixos is goed maar nooit afwisseling .
De kamer waar wij zaten was wel netjes en schoon maar oud
Een positief ding is dat er karretjes rijden over het resort
en ze stoppen waar je maar wilt, geen overbodige luxe want het resort is zeer groot.
Groot nadeel je kunt niet de zee in (rotsen en overdag eb)
Onze conclusie mooi resort maar voor ons geen tweede keer meer.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Luxe | Beschikbaar |