Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Super fijn en goed verblijf gehad! Service is top en de animatie doet erg goed zijn best en maakt het heel fijn!
Per ongeluk in dit hotel terecht gekomen door een last minute (lees: in het busje op weg naar het hotel) overboeking van Casa Blue. Maar een top week gehad dankzij het animatieteam met Khaled, Tito, Bibo en Amira die alles doen om het jou naar de zin te maken. Dan de geweldige altijd vrolijke bediening door Mahmoud, Ayman, Alaya Eldin en vele anderen bij Sultana of van de andere kleinere restaurantjes op het resort waar geen moeite teveel is. De schone kamer werd tot in de puntjes verzorgd door Khedr. Volgens ons was deze overboeking een lot uit de loterij. We denken zelfs dat we hier beter af waren dan het hotel dat we eerst geboekt hadden. Dus zeker een aanrader en door de Adults only een oase van rust!
Het hotel is een droom en we hebben een fantastische vakantie! Een absolute aanrader! Het animatieteam staat voor een hoop gezelligheid en houden de mensen leuk bezig!
Het Steinberger Alaya Resort is het beste resort waar ik ooit geweest ben. Zeer zeer netjes, groot zwembad, zeer vriendelijk personeel. Ook het entertainment team is fanatiek. Jeu de Boule, aqua gym...etcetera. Hier komen we zeker terug
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |