Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Op zoek naar een kindvriendelijke vakantie in Egypte? Zoek dan niet verder, Casa Mare Resort is namelijk de perfecte accommodatie hiervoor. Met een miniclub, meerdere zwembaden -waaronder een kinderzwembad- en een ligging direct aan het strand is het ideaal om hier je tijd door te brengen. Tel daar ...
Super hotel! Met heel vriendelijk en fijn personeel. En het animatieteam is ook helemaal top!
Wij komen hier al voor de 6de keer omdat het altijd super was maar dit jaar sloeg alles. We werden eerst met 4 volwassenen op 1 kamer geplaatst met een extra slaapkamer maar moesten door 1 deur ipv 2 aparte kamers . Na 2uur kwamen ze uiteindelijk toch met een oplossing . Verder allemaal behoorlijk ziek geweest ivm voedselvergiftiging Braken en diarree . Dure medicatie moeten kopen dat meer dan 30 euro kostte wat omgerekend maar paar euro kost een proberen je naar dokter te sturen rekening 260 euro Er was terdege wel iets aan de knikker want iedere dag werden monsters genomen en iedere keer kwamen ze vragen hoe we het eten vonden. Nou het was bitter slecht ,zowel ontbijt als avondeten .Het eten was in 1 woord super slecht . Wij denken dat Casa Blue het resort ernaast al het geld wegtrekt dat is compleet gerenoveerd ,is superluxe en heeft alles gekost en is ook van de zelfde eigenaar . Voor ons geen Casa Mare meer .
Fantastische 14 dagen beleeft in Casa mara Volop zon, heerlijk zwembad, goed eten en vriendelijk personeel. Dichtbij de luchthaven. Wat wil een mens nog meer?
Het was heerlijk om te snorkelen en de service was uitstekend. We waren heel tevreden met onze roomboy Abdul. Er was genoeg animatie. Voor iedereen was er wat bij.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |