Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ben je op zoek naar een luxe familievakantie in Egypte? Dan zit je bij Pickalbatros Palace Resort helemaal op je plek. De fijne service, uitgebreide all-inclusive en aandacht voor de kinderen maken je vakantie hier compleet.
Fantastisch hotel, zeker een aanrader, het eten is erg divers en erg lekker, entertainment is ook erg leuk en de service is prima. Er is niet heel veel te doen buiten het hotel maar dat hebben we ook niet gemist.
min puntje was dat het warm water na 17.00 uur niet echt meer warm was soms zelfs te koud in het het eten zat weinig variatie gang er lawaaierig huis rif viel wat tegen
Zeer goed hotel. Vriendelijk personeel. Mooie kamers. Veel ruimte rondom het strand en het zwembad om te liggen. Enige nadeel zijn de vele verkopers aan het zwembad/strand.
Na meerdere hotels (en andere ketens) te hebben geprobeerd, blijven we terug komen bij Palace resort. Altijd hoge kwaliteit en geen moeite is teveel. Klein minpuntje is dat alle (buiten) terrassen gevuld zijn met rokers, waardoor buiten eten voor de niet-roker nauwelijks kan.
Ik ben wegens omstandigheden naar Hurghada gereisd. Mijn verblijf heb ik doorgebracht in dit hotel. Ik kon mij geen betere hotel en personeel wensen. Ik ben het personeel ontzettend dankbaar voor hun vriendelijkheid, geduld en behulpzaamheid. Ik geef het hotel daarom ook een 10++++
Een geweldig hotel, super-de-luxe met gigantisch zwembad en heerlijke bedden, ook bij het strand en zwembad met dikke kussens. Het eten is heel gevarieerd en superlekker. Voor kinderen is er genoeg animatie. De muziek staat ‘s avonds wel erg hard, maar gaat om 10:30 helemaal uit en is het in het resort muisstil. Ook geen overlast van buren door dikke muren. De beautysalon is heel goed, maar net zo duur als in Nederland. Alle service is perfect en het personeel is geweldig! Kortom, een hotel om absoluut aan te bevelen. Een sprookje uit duizend en één nacht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Luxe | Beschikbaar |
Spahotel | Beschikbaar |