Hotel info
Animatie programma
Waterpark
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Dichtbij het gezellige plaatsje Hurghada in Egypte ligt Hotel Jungle Aqua Park. Een ruim opgezet resort bestaande uit sfeervolle bungalows. Het park heeft fijne zwemfaciliteiten en leuke glijbanen voor kinderen. Het personeel staat graag voor je klaar en in de verschillende restaurants kun je heerli...
Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGeweldig zwembad13 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 650 Ga naar accommodatieSUNRISE Mamlouk Palace
HotelAward GoudGeweldig zwembad17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 936 Ga naar accommodatieSUNRISE Aqua Joy Resort
HotelAward GoudErg kindvriendelijk17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 634 Ga naar accommodatiePickalbatros Aqua Vista Resort
HotelAward GoudGeweldig zwembad17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 642
Jungle Aqua Park by Neverland
Voorzien van veel faciliteiten voor jong en oud. De glijbanen zijn super voor de kinderen. Eten en kamer waren prima. Genoten!
Ik zie hier alleen maar 10-en, maar zo hebben wij het helaas niet beleefd...
TOP: Echt overal zwembaden, 2 toffe aqua parken, je hoeft je hier niet te vervelen! Personeel is onwijs vriendelijk en super leuk voor de kinderen! MIN: Koude zwembaden (!!), eenzijdig buffet (smaakt allemaal hetzelfde), veel geluidsoverlast door renovatie werkzaamheden en er zijn maar weinig plekken aan de zwembaden waar je drinken kunt halen. Moet je dus best wat moeite voor doen vonden wij voor een all-in concept. TIPS: - zorg dat je niet aan de rand van het park slaapt tegen de snelweg aan (overlast) - kijk uit met wat je eet en drinkt (wij zijn allemaal ziek geweest, incl doktersbezoek op het park) en neem zelf medicatie en ORS mee - neem € 2,- muntjes mee. Ze worden daar heel blij van een tip (en verdienen ze ook) - neem zwemschoentjes mee voor op het aquapark
We hebben het heel fijn gehad met elkaar, maar voor ons geen Egypte meer
Geweldig hotel, overal zwembaden, diverse restaurant met heerlijk eten. Mooie huisje, vriendelijk personeel. Elke dag kamers schoongemaakt en frisse handdoeken. We hebben echt genoten in dit hotel.
Jungle Aqua Park by Neverland
Als je van glijbanen houd dan zit je hier goed, mega veel glijbanen. Voor de huizen zijn ook nog kleine zwembaden. Er is vandaag toe doen. Diverse restaurant. ‚Avond‘s ook leuke animatie voor de kids. Personeel is heel erg vriendelijk. Mooi hotel. Mega groot. We komen hier zeker nog een keer terug.
Ongelofelijk hoeveel glijbanen. Veel zwembaden. Dit park is zo groot dat je veel moet lopen. Het personeel is heel vriendelijk. Kinderen worden ontvangen bij binnen komst in de lobby met lolly‘s. De kamers waren goed en ruim, eten was ook op veel plekken en erg lekker. Leuke animatie team shows. We hebben genoten met de kinderen. We komen hier nog een keer terug.
Jungle Aqua Park by Neverland info
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- WisselkantoorBeschikbaar (1)
- GarderobeBeschikbaar (1)
- LiftenBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- ZeilenBeschikbaar (1)
- CatamaranBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Bananen bootBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)
- WindsurfenBeschikbaar (1)