Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Three Corners Rihana Resort
Ontdek het levendige Three Corners Rihana Resort, een waar paradijs voor liefhebbers van zwembaden en stranden. Met zijn schitterend vormgegeven tuin, aanlokkelijke zwembaden en directe nabijheid tot de lagune, biedt dit resort een unieke vakantie-ervaring waar waterpret centraal staat. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning, activiteiten en zon.
Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort
HotelSiva Port Ghalib
HotelMirage New Hawaii Resort & Spa
Hotel
De Ligging
The Three Corners Rihana Resort ligt in het hart van El Gouna, een stap verwijderd van het bruisende stadscentrum van Tamr Henna en de prachtige Abu Tig Marina. De ideale locatie voor vakantiegangers die zowel van de rust van het strand als van de levendigheid van de stad willen genieten. Binnen een korte wandeling bereik je de mooiste plekjes van El Gouna, terwijl Hurghada International Airport slechts 25 km verwijderd is, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
The Three Corners Rihana Resort is een droom voor elke vakantieganger. Het resort beschikt over een indrukwekkend aantal faciliteiten, waaronder drie zoetwaterzwembaden en een apart kinderbad, perfect voor uren zwemplezier onder de Egyptische zon. Het aquapark met vier waterglijbanen biedt extra waterpret voor jong en oud. Voor ontspanning kun je terecht op het zonneterras, compleet met ligstoelen en parasols. Daarnaast biedt het resort een breed scala aan activiteiten, van fitness en beachvolleybal tot diverse watersporten en een wellnessgedeelte voor de nodige ontspanning. Met 434 kamers, diverse restaurants, bars, en een uitgebreid animatieprogramma, belooft The Three Corners Rihana Resort een onvergetelijk verblijf.
Bij The Three Corners Rihana Resort kun je genieten van een culinaire reis rond de wereld, zonder het resort te verlaten. Met vier restaurants, waaronder een buffetrestaurant 'Sunny' met internationale keuken, een Italiaans à-la-carterestaurant 'Dolce Vita', een steakhouse en zeevruchtenspecialiteitenrestaurant 'Chez Pascal', en een vegetarisch restaurant 'Green House', is er voor iedere smaak wat wils. Daarnaast kun je in een van de zes bars, waaronder een strandbar en een loungebar, terecht voor verfrissende drankjes. Het all-inclusive aanbod zorgt ervoor dat je onbeperkt kunt genieten van maaltijden, snacks, en geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten en kamers zijn beschikbaar, waardoor het resort toegankelijk is voor iedereen. Houd er rekening mee dat voor het diner een kledingvoorschrift geldt. De geaccepteerde betalingsmiddelen zijn American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In dit knusse hotel voelen vakantiegangers zich echt welkom, mede dankzij het super vriendelijke en behulpzame personeel. De kamers zijn schoon en netjes, met comfortabele bedden die zorgen voor een goede nachtrust. Het eten wordt geprezen om zijn variatie en kwaliteit, waardoor elke maaltijd een plezier is. Jonge kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het zwembad en met de kidsclub, terwijl de sfeervolle omgeving van El Gouna veiligheid biedt voor iedereen. De gezelligheid en de warme ontvangst maken dat vakantiegangers graag terugkeren; sommigen zelfs voor de achtste keer! Kortom, een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een ontspannen en zorgeloze vakantie.
24-uurs receptie
Visa
Strand: 0m
Adresgegevens | el gouna, 7110 |
Three Corners Rihana Resort
Op aanrader hebben wij geboekt.
Het eten is super het personeel is erg vriendelijk de kamer zijn erg netjes toch hebben wij een kleine maar. Onze dochter van 6 vermaakte zich prima in het zwembad en met de kidsclub alleen onze tiener verveelde zich op een gegeven moment. Voor de jeugd 10-16 jaar is er helemaal niks te doen wat erg zonde is. Nergens een los snackie tussendoor halen alleen van 16.00 -17.00. Ze hebben een mooie theater waar geen gebruik meer van wordt gemaakt, iedereen zit om het zwembad heen als er een show is, daar zit totaal geen beleving in. Het plaatsje El Gouna is super hier kan je als vrouw alleen over straat en niemand die je lastig valt. Als er meer te doen is voor alle leefdtijden dan zouden wij zeker nog een keer terug gaan, maar voor nu was het leuk voor 1x.
Wat een gezellig hotel. Het is niet het mooiste of meest luxe hotel waar ik in Egypte naar toe geweest ben maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door het vriendelijke en behulpzaam personeel. Het eten is prima de bedden goed en de kamers schoon. Ik heb niet meer te wensen en ga er in september voor de 8e keer naartoe. Dan is er nog een Vlaamse host Toon Claes die behulpzaam is met allerlei problemen of vragen die de gasten hebben, en heeft intussen ook nog een tour door El Gouna georganiseerd die absoluut de moeite waard is. Je voelt je in dit hotel echt welkom absoluut een aanrader.
Three Corners Rihana Resort
Al 2 keer geweest en altijd gezellig veel Belgen en Nederlanders. Komen zeker weer terug
Wij waren met kerst en Oud en Nieuw in dit hotel en we hebben genoten! Mooie en schone kamers, super vriendelijk en behulpzaam personeel en een schitterende ligging. Het eten is lekker met ruim voldoende afwisseling. Zeker een aanrader!