/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03330000-03339999%2FE3334509.jpg)
Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Het Three Corners Rihana Resort, gelegen aan de oevers van een lagune in El Gouna aan de Rode Zee Riviera in Egypte, is een indrukwekkend staaltje architectuur in de Nubische stijl. In het midden van de prachtige landschappen en groene tuinen en waan je in deze betoverende omgeving. Of je nu alleen ...
Fantastisch hotel aan een mooie lagune. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam Kamers worden goed schoon gemaakt. Iedere dag water, koffie en thee op de kamer. Aan het zwembad en de lagune genoeg ligbedjes. Naar het strand kun je met de boot vanaf de lagune. Eten is prima, voor iedereen is er wel wat lekkers. We gaan nooit naar hetzelfde hotel maar naar Rihanna willen we zeker nog een keer.
We zijn daar voor de zesentwintigste maal geweest,een betere vakantie prijs kwaliteit kan je niet vinden in de regio De Egyptenaren zijn vriendelijke Hulpvaardige mensen,onze wensen worden blindelings beantwoord Een grote aanrader Reeds geboekt voor maart 2024
een hele mooie ervaring, vriendelijk personeel, we voelden ons gelijk thuis, komen zeker nog terug
Alweer een erg fijne vakantie had. We deden al erg veel hotels in Egypte maar blijven terugkeren naar Rihanna Resort in El Gouna. Hier ben je zeker van een fijne zorgeloze vakantie. Voor het eerst dit jaar ook de trip in El Gouna gedaan met Toon (guest relations) en was een erg leuke ervaring. Toon is supervriendelijk en behulpzaam. Aan het hele team & management: jullie zijn toppers!
We zijn er nu een aantal dagen. Het is een heel goed resort. Zowel ontbijt, lunch als diner volop keuze en ook goed van smaak. Gegeten in het Belgische restaurant. Drankjes zijn daar gratis, maar eten moet extra betaald worden. Maar ook dit was lekker. Toon ( belgisch) van de guestrelation staat je goed te woord. Sommige andere van het personeel kunnen ook wat Nederlands. En ze zijn allemaal even vriendelijk. Tot de tuinmannen toe. Max 5 min lopen naar Dowtown en 15 min naar de haven. Haven vonden wij wat tegenvallen. Het was onze eerste keer in Egypte en zeker niet de laatste keer. En zeker nog een keer naar Three Corners, maar dan een andere uitproberen
Strandhotel | Beschikbaar |
Stadshotel | Beschikbaar |