Solymar Soma Beach
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In dit hotel kom je niets te kort. Het eten is geweldig en elke avond is er een ander thema. De service kan niet beter. Van tuinman tot manager iedereen is super vriendelijk en behulpzaam. We hadden een ruime kamer met een een goed bed en een eigen terrasje. Alles wordt heel goed schoon gehouden. De manager werkt zelf mee als het druk is. Ze doen er alles aan om jouw vakantie een topervaring te laten zijn. Op de vertrekdag stond er een lunchpakketje voor ons klaar. Top resort
We hadden de vele positieve recensies gelezen voordat we aankwamen en waren erg opgewonden om te zien wat ons te wachten stond. We werden begroet met de woorden "welkom thuis" en waren vanaf het eerste moment onder de indruk van de faciliteit. Een heerlijk rustige en aangename sfeer. Zeer goed onderhouden en mooi aangelegd. We vonden het erg leuk dat dit een klein hotel voor volwassenen is. Het hele team is geweldig, altijd vriendelijk en zeer zorgzaam en je hebt het gevoel dat elke gast speciaal is.
Het personeel was altijd attent en vriendelijk. Iedere dag werd er aan je gevraagd of alles naar wens was en of je nog wensen had evenals de beheerder. De tuinmannen doen geweldig werk - de buitenruimte is zeer goed onderhouden en mooi. De kamers werden elke dag goed schoongemaakt.
Fantastische plek met duikclub en vleugelfoilen, kite- en windsurfen Ion Club. Veel activiteiten voor het hele gezin, zoals quad in de woestijn. We waren met 5, mijn vrouw en 3 jongens en we hebben een fantastische tijd gehad. Het beste zijn vooral de mensen, hoe ze je behandelen en de service die ze bieden. Ook is het eten erg goed met veel verschillende gerechten en een menu waar je op elk moment om een burguer of pizza kunt vragen. Ik raad het Sham Prestige Hotel ten zeerste aan. Bedankt team voor het zo onvergetelijk maken van onze vakantie.
Tweede verblijf in dit hotel. Al tijdens mijn eerste verblijf had ik het gevoel dat het onmogelijk was om de dienstverlening te verbeteren. Wat had ik het mis. Alle diensten zijn verbeterd, de aandacht van al het personeel was geweldig. Te beginnen met de obers in het restaurant die meekeken of je je drankje al op had, zodat ze op tijd nog een drankje zouden komen brengen. Het personeel op het strand hielp vaak overdag met het verplaatsen van de zonnebank, die zwaar was. We konden de drankjes op het strand niet eens opdrinken en er waren er al meer gebracht. De schoonmaak van de kamers verliep vlekkeloos en er was altijd belangstelling of we tevreden waren. Ja, wij waren zeer tevreden. Naar mijn mening en die van mijn moeder heeft de heer Ayman Elshawadfy, de manager van het hotel en vooral zijn hart en ziel, de grootste eer voor deze verbetering. Wij waarderen zijn inzet om zijn best te doen voor de tevredenheid van elke gast. Bedankt
We verbleven hier onlangs 10 dagen en wat kan ik zeggen: duidelijke aanbeveling! Het personeel is heel erg vriendelijk en we hebben niets gemist. Op welk tijdstip van de dag en wat er ook gebeurde, we werden altijd meteen geholpen. Het eten was uitstekend en de faciliteit was zeer schoon en goed onderhouden. De kamers waren prima in orde. We hoefden niet eens een "vervelend" polsbandje te dragen. In een hotel alleen voor volwassenen is er uiteraard geen entertainment. Maar dat is daar een goede oplossing, want als je "actie" wilt, kun je gebruik maken van het naastgelegen hotel, aangezien de twee hotels bij elkaar horen. Je kunt de spa ook vinden in het naburige hotel - wat ik op dit moment zeker zou aanbevelen. Wij zullen hier zeker niet voor de laatste keer zijn. Bedankt voor de geweldige service en de familietijd
Adults only | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |