Solymar Soma Beach
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Jullie bieden de gast een gezellige sfeer in een mooie omgeving. Het zwembad biedt een directe verbinding met het strand. Daarnaast zijn jullie een verwenadres voor de duikliefhebber doordat jullie ook nog eens de beschikking hebben over een mooie grote boot met alle comfort voor iedere duiker!! Een drankje en een heerlijke lunch zijn voor een betaalbare prijs te bestelling en worden door het zeer vriendelijke personeel bij je ligbed bezorgd. Kortom: Hotel Nemo is een topper voor de gast die van een gezellige sfeer houdt en goed service op prijs stelt.
Heerlijk kleinschalig hotel met hele fijne mensen. Door het familiaire sfeertje wat er hangt, voel je je meteen thuis. Prachtige locatie met goede duikvoorzieningen. Perfect geholpen door de instructeur met het behalen van mijn PADI.
Super fijn kleinschalig hotel. Vriendelijk personeel en lekker eten. Een heerlijk zwembad om na een dag duiken nog te relaxen met een hapje en een drankje. Geweldige duikstekken en een fijne boot met een crew die alles voor je doen. Een fijne plek om een geweldige duikvakantie te houden.
Wij zijn met een groep van 25 personen naar Nemo Hotel geweest voor een duikreis. Via mondreclame hadden wij niets anders dan lof gehoord over het hotel. En na onze reis kunnen wij dit alleen maar beamen. De eigenaars Sofie en Bert en hun team zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Het hotel is basic maar alles is zeer netjes, lekker eten en het duikcentrum is zeer goed georganiseerd. Na een duik kan je lekker nababbelen in de leuke beachbar. En op op het einde van de dag kan je lekker en gezellig dineren op de 4e verdieping met een prachtig zicht op de Rode Zee. Dat alles is toch hetgeen een duiker nodig heeft. Is er een probleem dan wordt dit ook onmiddellijk aangepakt en opgelost. Uit naam van alle reizigers van duikschool Antwerp Wet Wheels wil ik Sofie, Bert en hun gans team hartelijk danken voor de prachtige week bij jullie. Doe zo verder. Besluit : met zen allen naar Nemo Dive Hotel
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |