Géén boekingskosten
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
EgypteEgypteMakadi Bay

Vakantie Makadi Bay

Header Makadi Bay

In het oosten van Egypte vind je de badplaats Makadi Bay, wat direct gelegen is aan de Rode Zee. Het warme weer in de regio en het groeiende aantal luxe hotels zorgen ervoor dat er jaarlijks steeds meer toeristen deze plaats als vakantiebestemming kiezen.

Populair
Egypte
Egypte
Makadi Bay
Verwijder filters
Over Makadi Bay

In het oosten van het woestijnachtige Egypte vind je de relatief kleine badplaats Makadi Bay. Makadi Bay ligt zo’n 38 kilometer zuidelijker van de grotere badplaats Hurghada en is ook direct gelegen aan de Rode Zee. Het heerlijk warme weer in de regio en het groeiende aantal luxe (all inclusive) hotels zorgen ervoor dat er jaarlijks steeds meer toeristen deze plaats als vakantiebestemming kiezen.

Een vakantie in Makadi Bay staat garant voor heerlijk ontspannen en genieten van de warme woenstijnzon. De omstandigheden zijn perfect voor een zonvakantie en daarom is deze plaats in korte tijd omgetoverd tot een plezierige badplaats om te verblijven. Kenmerkend voor Makadi Bay is dat het vooral bestaat uit een aantal tientallen hotels en resorts, en dat het aantal de laatste jaren flink groeit.

De plaats kent een woestijnklimaat met zeer weinig regen, een heerlijk briesje en veel zon. De zomers zijn heet, met temperaturen van maximaal 35 graden. De winters zijn alsnog erg aangenaam met ongeveer 20 graden, perfect voor de Nederlandse toerist als bestemming voor een winterzonvakantie.

Makadi Bay is vooral geschikt voor een verzorgde vakantie in een rustige omgeving direct aan de Rode Zee. Heb je zin om iets meer te doen dan enkel op een ligbedje zonnen, dat kan ook! In Makadi Bay zijn er genoeg activiteiten om te doen tijdens je vakantie. In het centrum vind je verschillende winkels en restaurants. Je kunt vanuit Makadi Bay ook verschillende excursies doen zoals een woestijntocht of een quadtour. Wil je liever afkoelen? Bezoek dan het waterpark met een enorm aanbod aan glijbanen. Wil je het oude Egypte ontdekken? Dan kun je ook een trip plannen met overnachting in Luxor.

Kortom, genoeg te doen in deze Egyptische badplaats. Weet jij al welk hotel je boekt in Makadi Bay?