Laagste prijsgarantie

• 9.1Hygiëne
  • 9.4Kindvriendelijk
  • 9.2Waardering

Hotel info

Voor luxe en Egyptische gastvrijheid moet je bij Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort zijn! Want een vakantie aan dit mooie resort heeft alles wat je hartje begeerd. Met een directe ligging aan de kraakheldere zee, zwembaden en glijbanen om van je vakantie een spetterend avontuur te maken. Voor een ontspannende vakantie kun je in de Spa van Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort terecht. Heerlijk tot rust komen! Zin om er een dagje erop uit te gaan? Boek een excursie of snorkeltrip en ontdek de onderwaterwereld van Egypte. En dat allemaal in de prachtige stad van Hurghada! Waar wacht jij nog op?

Dit prachtige vijfsterrenhotel wordt met een fenomenale 9.2 beoordeeld! En dat is niets voor niks. Want deze accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Zo heeft Eva samen met haar vrienden een fantastisch verblijf gehad bij Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort. Zo zegt ze over de accommodatie dat het waar voor je geld is en zegt: “Fijn schoon hotel. Kamers zijn verouderd maar alles werk en als iets stuk is wordt dat meteen gerepareerd. Wordt goed schoon gehouden. Zwembaden zijn schoon. Personeel is zeer vriendelijk en attent. Eten is goed en gevarieerd, voor ieder wat wils. Animatie doen hun best om het gezellig te maken. Wij komen hier zeker een keer terug.” Verder scoort de accommodatie hoog op kindvriendelijkheid, hygiëne en service. En dat blijkt uit de beoordelingen. Vakantieganger Henny zegt hierover: “Vakantie 2022.. Voor het eerst naar Egypte, ons oog viel op Auqa Joy vanwege de mooie uitstraling. Het voldeed aan al onze verwachtingen. Eten was geweldig in het bijzonder willen wij Melegy bedanken voor de geweldige service die hij ons geboden heeft met zijn hele team. Het animatieteam was ook ontzettend leuk en de bediening in de bar waar we s’avonds heerlijk vertoefde was ook super geweldig. Het heeft ons aan niets ontbroken volgende jaar komen we graag weer bij deze geweldige mensen.”

De ligging

Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort ligt midden in de stad van Hurghada met een directe ligging aan het strand. Op ongeveer 5 kilometer ligt de dichtstbijzijnde luchthaven van Hurghada.

Het hotel en faciliteiten

Er is een 24-uursreceptie waar het personeel van Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort je verwelkomt, ook is er een bagageruimte aanwezig. In de gemeenschappelijke ruimtes kun je als gast gratis gebruik maken van de wifi. Ook beschikt het resort over een aantal winkels waar je wat kleine hebbedingetjes mee kunt nemen naar huis. Haal je magneetjes bij de souvenirwinkel of koop een prachtig sieraad ter aandenken van je vakantie bij de juwelier. Mocht je tijdens je vakantie een nieuwe kapsel willen uitproberen, ga dan langs bij de kapsalon of barbier voor een frisse coupe. Verder is er een wasservice en doktersservice. Het resort heeft in totaal 5 buitenzwembaden, waarvan het hoofdzwembad gedurende de winter heerlijk verwarmd is. De kinderen kunnen zich vermaken in het Aquapark, die wel 6 glijbanen heeft! Geen enkele reden om je tijdens de vakantie te vervelen. Ook is er aan de allerkleinste vakantiegangers gedacht en is er een mini Aqua park met 3 glijbanen. Voor wie er een sportieve vakantie van wilt maken, hoeft niet verder meer te kijken. Want het resort biedt ontzettend voor mogelijkheden. Van aerobics tot beachvolleybal, en van tafeltennis tot boccia. Of geniet van een ontspannende wellness! Neem een welverdiende massage, bader in het Turkse bad of neem een stoombad. Ook zijn de schoonheidsbehandelingen te boeken. Voor de avontuurlijke vakantiegangers die op zoek zijn naar adrenaline kan de tofste watersporten boeken! Ontdek de onderwaterwereld van Egypte tijdens het snorkelen of scuba diving. Ga een dagje op excursie met de boot of huur een Banana boat of Donut voor de een wilde rit op het water. Er wordt dagelijks shows gegeven bij het resort met live muziek en Beats Club met een DJ.

De kamers

Het resort heeft in totaal 476 comfortabele kamers met heerlijke bedden! De ideale hotelkamers voor om je terug te trekken of voor een heerlijk middagdutje. De standaardkamers zijn voorzien van heerlijk grote bedden. De hotelkamers hebben een airconditioning voor de nodige verkoeling tijdens de warme dagen. Ook is er een minibar met lekkere snacks en kun je in je hotelkamer je dag beginnen met een kop koffie of thee. Verder zijn de standaardkamers voorzien van een televisie en telefoon tegen betaling. Vanaf je heerlijke hotelbed stuur je met gratis wifi je familie en vrienden de leukste foto’s en video’s van jouw vakantie aan Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort! Daarnaast zijn de hotelkamers voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Wil je graag kreukvrije kleding tijdens je vakantie? Dan kun je een strijkplank en -bout aanvragen. Elke kamer heeft een balkon of terras met zwembad- of straatzicht. Tegen een meerprijs zijn de hotelkamers met zeezicht te boeken. Let er wel op dat de voordeelkamers kunnen afwijken qua ligging, faciliteiten en het uitzicht ten opzicht van de standaardkamers.

Het verschil in kamers

Naast de standaardkamers en de voordeelkamers, heeft Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort een standaardkamer met swimup. Een hotelkamer met swimup is een kamer waarbij je vanuit je hotelkamer direct in het zwembad kan duiken. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten als de standaardkamers en zijn geschikt voor 1 tot 3 personen. Verder heeft deze kamer een zwembadzicht. Bovendien is er speciaal voor families een familiesuite. Deze ruime suite is voor 4 personen en heeft dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. De suite heeft 2 slaapkamers en heeft een straatzicht.

Ook het eten bij Hotel SUNRISE Aqua Joy is vijf sterren waard! Je verblijft bij het hotel met een all inclusive formule en kun je onbeperkt genieten van de lekkerste snacks en heerlijkste drankjes. Het hotel heeft maar liefst 6 à-la-carte restaurants waar je tussen 19.00 en 22.00 uur heerlijk kunt eten. Let er wel op dat je vooraf moet reserveren. Ook zijn er 6 bars waar je heerlijke cocktails kunt krijgen of een biertje. Wanneer je voor een all inclusive verzorging kiest, zijn de maaltijden in het buffetrestaurant en geselecteerde snacks en drankjes inbegrepen. Qua tijdens wordt het ontbijt geserveerd van 07.00 tot 10.30 uur. De lunch is van 13.00 tot 15.00 uur en het diner is van 19.00 tot 22.00 uur. Tussen 12.00 tot 17.00 uur kun je diverse snacks beschikbaar. Een kop koffie of thee met koekje kun je tussen 10.00 en 00.00 uur krijgen. Een heerlijke ijsje voor de nodige verkoeling zijn tussen 12.00 tot 17.00 uur. De non-alcoholische en lokale dranken zijn 24 uur per dag inbegrepen. Let erop dat je tegen betaling gebruik kunt maken van de Shisha cafe, Beats Club, import drankjes, roomservice, drank in flessen en alle consumpties na 22.00 uur.

Kindvriendelijke all inclusive vakantie

Ook de kleinste vakantiegangers hoeven zich niet te vervelen bij Hotel SUNRISE Aqua Joy! Er wordt 6 keer in de week een miniclub georganiseerd voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud. Voor de avontuurlijke kids is er een kinderzwembad waar ze uren kunnen spetteren en een speeltuin voor klauter plezier.In de avond is er een minidisco waar je kind helemaal los kan gaan op de leukste liedjes. Verder is er een animatieteam en babysitservice tegen betaling.

otel SUNRISE Aqua Joy hanteert een dresscode. Zo wordt er van van iedereen verwacht geen badkleding te dragen in de lobby, bij de receptie of tijdens de maaltijden in een van de restaurants. Verder wordt er vriendelijke verzocht geen slippers, mouwloze shirts of shorts te dragen tijdens het diner. Mocht je bij een à-la-carte restaurant wilt eten, dien je vooraf te reserveren.

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

198 Reviews over SUNRISE Aqua Joy Resort

• 9Timo23-03-2023

Geweldig

Erg mooi resort, goede service en erg vriendelijk personeel. Zelf verbleven in de swim up room, zeker een aanrader. Het standaard buffetrestaurant was prima, maar had iets meer variatie mogen hebben. Gelukkig konden we hiernaast nog kiezen uit verschillende a la carte restaurants.

• 9Kamers
    • 7Ligging
    • 9Hygiëne

Eigenaar, 25-03-2023

Beste waardevolle Timo, Het team van SUNRISE Aqua Joy Resort wilt u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw vakantie ervaringen te delen met andere reizigers. Wij hopen de eer te hebben u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel.

• 9Celest en mandy15-03-2023

Erg tevreden

Super mooi resort. Goed eten, fijne kamer. Leuke animatie

• 9Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit

Eigenaar, 17-03-2023

Geachte gewaardeerde gast, Zonnige groeten van SUNRISE Aqua Joy Resort. Wij willen u bedanken voor uw feedback over ons resort. We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en we zijn vereerd u opnieuw te mogen verwelkomen in SUNRISE Aqua Joy Resort-. Met vriendelijke groet, Gastbeleving & Kwaliteitsafdeling

• 9Mandy en Celest15-03-2023

Fantastisch

Het is een mooi verblijf met goed eten. De kamer zijn schoon en wordenook elke dag schoongemaakt. Dr zwembaden zijn mooi en awuaparj is top. Animatie is geweldig.

• 9Kamers
    • 9Hygiëne

• 10Romy15-03-2023

Perfect

We came in March and loved it! Everything is perfect, the hotel, the swimming pools, the beach, the entertainment and the animation team, the staff... This is our first time in Hurghada and we are delighted. We will return to the hotel Aqua Joy Resort

• 10Kamers
    • 10Ligging
    • 10Hygiëne

Eigenaar, 17-03-2023

Dear Valued Guest, Sunny Greetings from SUNRISE Aqua Joy Resort. We want to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in SUNRISE Aqua Joy Resort-. With best regards, Guest experience & Quality Department

• 9Marco van de Wetering15-03-2023

Heerlijk ontspannen verblijf gehad!

Mooi en verzorgd resort. Er wordt hard gewerkt om het de vakantiegangers naar de zin te maken, het personeel doet echt z'n uiterste best. Het zijn allemaal vriendelijke en behulpzame mensen. Animatie team is top. Voldoende ligbedden bij de zwembaden en op het strand, er is altijd wel ergens plek. 1 groot verwarmd zwembad (ook voor kinderen) en 2 niet verwarmd. Leuk glijbanen complex en leuke speelruimtes voor de kinderen. De kamers zijn wel wat gedateerd en kunnen beter schoongemaakt worden, maar dit was voor ons niet hinderlijk, we waren er toch nauwelijks. Fijne bedden en een goede douche! We lazen op Zoover dat er soms wat klachten over het eten waren, maar dit hebben wij niet ervaren. Er was altijd wel iets te kiezen wat lekker was en je kunt de hele dag door eten. Voor ons was het prima, we hebben een heel fijn verblijf gehad. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader!

• 6Kamers
    • 9Ligging
    • 9Kindvriendelijk

• 6Lucie15-03-2023

Eenvoudig, niet meer en niet minder.

We kwamen voor de zon, en daar hebben we van genoten. Onze kamer was oud en aan renovatie toe. Minibar koelde niet, maar staat wel dag en nacht stroom te vreten! Alles wat los kon hangen hing los. Na melding, geen actie… Schoonmaak liet erg te wensen over, tandpasta die op dag 1 op de wastafel terecht was gekomen zat er op dag 5 nog…..lang leve mijn meegebrachte dettoldoekjes! In 10 dagen géén bedverschoning. Het eten was ondermaats, veelal hetzelfde en altijd lauw. Het restaurant was niet erg sfeervol, meer een kantine. Een kakofonie aan geluiden. Laat je leuke avondjurk maar thuis want een korte broek, hemdje, joggingbroek of trainingspak volstaat ook. Als je de kans krijgt om één van de a la carte restaurants te boeken ga dan voor het Asian resto. Handdoekje leggen niemand zeggen, om 07.00u liggen de eerste handdoeken al rond de zwembaden. Op het strand en de pier (heerlijk) meer dan voldoende bedjes. Een 9.2 score?.…..niet waard.

• 5Kamers
    • 5Service
    • 5Hygiëne
    • 6Prijs/kwaliteit

Eigenaar, 17-03-2023

Geachte gewaardeerde gast, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven over uw recente bezoek aan SUNRISE Aqua Joy Resort. Het spijt ons zeer dat u op sommige punten niet aan uw vakantieverwachtingen heeft voldaan. We waarderen uw feedback en zullen uw opmerkingen doorgeven aan het betrokken management. In de tussentijd hopen we dat je heroverweegt om op een later tijdstip terug te komen, zodat we je de geweldige klantenservice kunnen tonen die we onze gasten bieden. Bedankt dat je ervoor hebt gekozen om je vakantie bij ons door te brengen. Met vriendelijke groeten, Hotel Management

• 9Deborah13-03-2023

Fantastisch

Het resort en het personeel is geweldig. Iedereen doet hun best om je verblijf zo perfect mogelijk te maken. Zo heeft de chefkok speciaal voor ons een gerecht naar eigen wens gemaakt. Het animatieteam is tevens top, je zal je nooit vervelen, in het bijzonder Manchester, Ibrahim, Ali en Moamen.

• 9Kindvriendelijk

Eigenaar, 14-03-2023

Beste waardevolle Deborah Het team van SUNRISE Aqua Joy Resort wilt u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw vakantie ervaringen te delen met andere reizigers. Wij hopen de eer te hebben u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel.

• 10Maciek Stankowski07-03-2023

super hotel

het hotel is echt super, alles tot in de puntjes verzorgd. iedereen doet zo ze best in het hotel om het na je zin te maken. De animatie team is fantastisch, vooral Mansy; wat een talent!

• 10Ligging
    • 10Hygiëne

Eigenaar, 08-03-2023

Beste waardevolle Maciek Stankowski,

Allereerst hartelijk bedankt voor het delen van uw vakantie ervaring. We zijn erg blij dat u een geweldig verblijf heeft gehad bij ons. We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in uw " tweede thuis" SUNRISE Aqua Joy Resort.

• 2Peter07-03-2023

Verschrikkelijk slecht! Nooit meer

Geboekt nav de goede reviews, maar die zijn allemaal fake.. Trap er niet in! Het personeel komt bij je puchen om een review te schrijven, waarna ze er een foto van maken. Waarschijnlijk krijgen ze een extra bonus voor elke goede review! Voor ons nooit weer!! Kamers zij verouderd en hebben het nodige onderhoud echt nodig.
    Eten was echt echt onder de maat, terwijl ik geen lastige eter ben. Maar vaak koud of je zag gewoon restjes van voorgaande buffetten staan. Zwembaden zijn vies en het water troebel wij vonden zelfs afgebeten hamburgers in het zwembad. Handdoeken worden van je bedje gestolen en als je hier melding van maakt helpen ze je totaal niet bij de receptie. Veiligheid bij de zwembaden zijn ver te zoeken waardoor je gevaarlijke situaties ziet bij de glijbanen. Onvriendelijk personeel

• 1Kamers
    • 1Service
    • 6Ligging
    • 1Hygiëne
    • 1Kindvriendelijk
    • 1Prijs/kwaliteit

Eigenaar, 10-03-2023

Beste gast, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een gedetailleerde recensie te schrijven over uw recente bezoek aan SUNRISE Aqua Joy Resort. Het spijt ons zeer dat u op sommige punten niet aan uw vakantieverwachtingen heeft voldaan. Hoewel ik wou dat je een betere ervaring had, is het feedback zoals deze waar we van leren en die we gebruiken om te verbeteren. We werken er hard aan om een uitzonderlijke gastervaring te bieden, en het is duidelijk dat we in dit geval tekort zijn geschoten. Als u ons de kans geeft om uw vertrouwen terug te winnen, kan ik u verzekeren dat we ons best zullen doen om u de geweldige hotelervaring te geven waar zoveel van onze gasten zo dol op zijn geworden. Met vriendelijke groeten, Hotel Management

• 8Lilly05-03-2023

Heel goed

Het is een schoon, gezellig hotel,

• 7Ligging
    • 7Hygiëne
    • 8Prijs/kwaliteit

Eigenaar, 07-03-2023

Beste waardevolle Lilly, Het team van SUNRISE Aqua Joy Resort wilt u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw vakantie ervaringen te delen met andere reizigers. Wij hopen de eer te hebben u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel.

Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort info