Aqua Blu Resort Hurghada
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
Dit 4-sterren hotel in Hurghada is voor vakantiegangers van alle leeftijden. Voor iedereen valt er hier wel wat te beleven. Neem een duik in een van de zwembaden of glij van een van de vele glijbanen. Er zijn genoeg ligbedden voor iedereen, zodat jij volop kan genieten van de Egyptische zon! Hotel Aqua Blu Resort heeft alles voor de perfecte vakantie in Hurghada!
Veel vakantiegangers gingen je al voor en bezochten Hotel Aqua Blu Resort Hurghada en over het algemeen lieten zij allemaal een zeer positieve review achter. Op alle vlakken doet dit hotel het uitmuntend. Voor wie met kinderen op vakantie gaat is dit hotel zeer geschikt. Er valt namelijk van alles te doen voor de kids en ook de zwembaden met waterglijbanen zijn hier geweldig. Zo zegt Samir: “Een prachtig en schoon hotel. Veel te doen voor de kinderen. Mooie zwembaden en leuke glijbanen. Veel restaurants om bij te eten en een leuke animatie team . Je verveelt je dus nooit hier. AANRADER!” Maar ook voor wie zonder kinderen op vakantie gaat is Hotel Aqua Blu Resort Hurghada een aanrader. Het hotel is schoon, het personeel is erg vriendelijke, de kamers zijn ruim en het hotel heeft een fijne ligging. Samir zegt: “Boven verwachting, echt alles is geweldig. Schoon hotel, ruime kamers, eten is geweldig. Animatieteam is erg gezellig, niet opdringerig alles mag niets hoeft.” Zeker een aanrader voor een vakantie naar Hurghada.
De ligging
Hotel Aqua Blu Resort Hurghada ligt gelegen in de gezellige badplaats Hurghada. In de omgeving valt van alles te beleven. Of je nu de onderzee wereld wilt ontdekken, door middel van een duikcursus, de stad in wilt om de gezellige bazaar te ontdekken of door de woestijn wilt crossen op quad, het kan allemaal in de omgeving. Ook de Rode zee ligt pal naast het hotel, dus binnen een paar minuten lopen sta je al op het strand. Wat vooral prettig is, het vliegveld ligt op een afstand van 12 minuten rijden. Zo kan jouw vakantie direct beginnen!
Dit 4-sterren hotel in Hurghada is een echt pareltje. Voor iedereen valt hier wel wat te beleven en elke dag ziet er weer anders uit. Doordat je gebruik mag maken van alle resorts die horen bij Hotel Aqua Blu Resort Hurghada is er altijd wel wat te doen. Het hotel beschikt over geweldige zwembaden met glijbanen, ook is er een speciaal zwembad voor de kinderen waar ze heel de dag zoet zijn. De kinderen vermaken zich heel de dag met de verschillende activiteiten van de kidsclub of het spelen in de speeltuin. In het wellnesscentrum kom je weer helemaal tot rust in de jacuzzi's, sauna’s en stoombaden. Er zijn ook behandelingen te boeken zoals massages, hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Ook de sportliefhebbers hoeven hier niet stil te zitten. Op het resort vind je een tennisbaan en een fitnesscentrum. Er is aan alles gedacht om jou een top vakantie te bezorgen. Het personeel staat 24 uur per dag voor je klaar bij de receptie, er is een shuttle service, een kapper, een wasservice en wisselkantoor. Er is dus echt aan alles gedacht!
De kamers
In Hotel Aqua Blu Resort Hurghada kan je kiezen uit veel verschillende soorten kamers. Alle kamers beschikken over een eigen privé badkamer met douche en haardroger en een eigen balkon met zitje. Op de kamers is gratis WiFi beschikbaar, een minibar, airconditioning, een kluis en een televisie.
Het verschil in kamers
De tweepersoonskamers beschikken over een king-sized bed of twee twin-sized bedden. Er kan ook gekozen worden uit tuinzicht of zwembadzicht. De familiekamer heeft twee slaapkamers een met een king-sized bed en een met twee twin-sized bedden, ook heeft de kamer een inloopdouche. De tweepersoonskamer deluxe biedt privacy, comfort en uitzonderlijke ervaring.
In Hotel Aqua Blu Resort Hurghada verblijf je op basis van all inclusive. In het hoofdrestaurant kan je elke dag terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het ontbijtbuffet is van 07:00 tot 10:00, de lunch is van 12:30 tot 14:30 en het diner is van 18:30 tot 21:30. Ook vind je in het hotel een Italiaans en Aziatisch restaurant waar je van 18:30 tot 21:30 terecht kan voor het diner. Tussen de maaltijden door kan je een lekker drankje en een burger of pizza halen bij de bar bij het zwembad. Er zijn verschillende bars op het resort. Geniet van een lekkere cocktail in de skybar of haal een biertje bij de melody bar aan het zwembad. In de lobby bar kan je terecht voor verschillende drankjes. In Beach Albatros Resort kun je ook de skybar bezoeken, deze heeft een prachtig uitzicht op de Rode zee en een ruim assortiment aan cocktails en snacks.
All inclusive vakantie
In Hotel Aqua Blu Resort Hurghada verblijf je op basis van all inclusive. Dit betekent dat ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn in de prijs. Tussen de maaltijden door geniet je van lekkere hapjes en drankjes.
Verblijf je in Hotel Aqua Blu Resort Hurghada, dan mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van de resorts die bij het hotel horen. Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet het hele jaar geopend. Ook kunnen faciliteiten gesloten zijn door bijvoorbeeld het weer, seizoen, onderhoud of bezetting. De toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en dient ter plekke te worden voldaan.
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGeweldig zwembad17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 616 Ga naar accommodatieMercure Hurghada
HotelZeer goede service17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 567 Ga naar accommodatieTitanic Palace
HotelAward GoudErg kindvriendelijk17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 665 Ga naar accommodatieDana Beach Resort
HotelAward GoudZeer goede service19 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 829
- anneke klinkers21-02-2023
- Ton20-02-2023
Top vakantie in Egypte
We zijn nu al 15 dagen in dit hotel. We zijn hier goed ontvangen. De hotelkamer zijn elke dag goed schoon gemaakt.het eten en alles heel goed verzorgd.
Eigenaar, 23-02-2023
Beste Ton, Bedankt voor het plaatsen van uw reactie na uw verblijf bij ons. We zijn blij dat u een goede tijd bij ons heefgt gehad en hopen u snel terug te zien. Hotelbeheer Albatros Aqua Blu.
- Veronique Vanwelkenhuyzen08-12-2022
Top vakantie
Hotel is super fijn. We hebben genoten van de service, iedereen super vriendelijk. Animatie team is top en heel gezellig. Eten is goed en genoeg keuze. Onze kamer is prima en goed schoon. We komen nog eens terug naar Egypte.
Eigenaar, 11-12-2022
Beste Veronique, Bedankt dat u ons hotel de beste beoordeling geeft. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over uw afgelopen vakantie. Wij wensen u het allerbeste en hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Hotelbeheer Albatros Aqua Blu
- Jacky07-12-2022
Top vakantie
We hebben een super vakantie hier. Service is top hier, iedereen super vriendelijk en aardig. Eten is prima en genoeg keuze. Animatie team is top en doen leuke dingen overdag en in de avond hebben ze goeie shows.
Eigenaar, 07-12-2022
Beste Jacky, Bedankt voor het plaatsen van uw reactie na uw verblijf bij ons. We zijn blij dat u een goede tijd bij ons heefgt gehad en hopen u snel terug te zien. Hotelbeheer Albatros Aqua Blu.
- Linda07-12-2022
Super!
Geweldige vakantie gehad. Ze waren super kindvriendelijk voor onze zoon. Kamer super schoon, openbare ruimten super schoon! Temperatuur heerlijk warm. Schoonmaker kwam elke dag twee uur later dan “gepland” zodat onze zoon niet gestoord zou worden in zijn slaapje. Drie grote resorts naast/aan elkaar. Je mag als gast van alle drie de hotels gebruik maken. Overal staan life guards bij de zwembaden. Niks dan lof over deze locatie. Als ik 1 puntje van kritiek MOET geven? Er is geen lift, 4 trappen op omdat we het bovenste appartement hadden met een kind van 1 jaar in kinderwagen, hoogzwanger en ziek is wel heel zwaar 😅 en dat meerdere keren per dag. Koffers worden trouwens wel netjes gebracht en op de dag van vertrek opgehaald! Het eten was voldoende gevarieerd en altijd warm en vers. Voldoende groente en fruit.
Eigenaar, 07-12-2022
Beste Linda, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We hechten veel waarde aan zowel de tevredenheid als de feedback van onze gasten. We zijn erg blij dat u een geweldige vakantie bij ons heeft gehad. Nogmaals bedankt voor uw attente feedback en we hopen u in de nabije toekomst terug te zien. Hotelbeheer Albatros Aqua Blu.
- Marian Konink05-12-2022
Fantastisch gastvrij resort.
Heel mooi resort met vriendelijk ontvangst. Gastvrije mensen en erg mooie kamers. Lekker eten met veel keus. Veel zwembaden en leuke animatie met veel sportactiviteiten en avondshows.
Eigenaar, 07-12-2022
Beste Marian, Bedankt voor het plaatsen van een review na uw verblijf bij ons. We zijn blij om uw recensie te lezen. Hiernaast zijn we blij om te horen dat wij u tijdens uw verblijf een onvergetelijke ervaring hebben kunnen bezorgen. We wensen u het allerbeste en hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Hotelbeheer Albatros Aqua Blu.
- Albert28-11-2022
Gezellige vakantie
Top vakantie gehad! Service is super, heel vriendelijk personeel. Animatie team is fantastisch en heel gezellig. Overdag veel te doen, we hebben gelachen met de belly dance. Eten is prima. Kamer is schoon en groot.
Eigenaar, 30-11-2022
Beste Albert, Bedankt voor het plaatsen van een review na uw verblijf bij ons. We zijn blij om uw recensie te lezen. Hiernaast zijn we blij om te horen dat wij u tijdens uw verblijf een onvergetelijke ervaring hebben kunnen bezorgen. We wensen u het allerbeste en hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Hotelbeheer Albatros Aqua Blu
- Joëlle van Zutphen28-11-2022
Vakantie
Top vakantie gehad! Iedereen hier super vriendelijk en aardig. Animatie team is echt heel leuk. Leuke dingen om overdag te doen en in de avond goeie shows. Eten is prima. Onze kamer is groot en schoon, top! We komen volgend jaar zeker terug.
Eigenaar, 04-12-2022
Beste Joëlle, Bedankt voor het plaatsen van een review na uw verblijf bij ons. We zijn blij om uw recensie te lezen. Hiernaast zijn we blij om te horen dat wij u tijdens uw verblijf een onvergetelijke ervaring hebben kunnen bezorgen. We wensen u het allerbeste en hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Hotelbeheer Albatros Aqua Blu
- Sjoerd28-11-2022
Super vakantie
Super hotel. Erg genoten van het eten, genoeg keuze voor iedereen. Onze kamer was top, voor 2 personen een hele ruime kamer en elke dag schoon. Animatie team is super. Heel gezellig team en ze doen leuke dingen overdag en in de avond. Service overal is goed, iedereen is super vriendelijk en behulpzaam.
Eigenaar, 02-12-2022
Beste Sjoerd, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We hechten veel waarde aan zowel de tevredenheid als de feedback van onze gasten. We zijn erg blij dat u een geweldige vakantie bij ons heeft gehad. Nogmaals bedankt voor uw attente feedback en we hopen u in de nabije toekomst terug te zien. Hotelbeheer Albatros Aqua Blu.
- Melanie26-11-2022
Fantastische vakantie
Super goede sfeer in het hotel, vooral door de animatie die elke dag weer met een lach allerlei activiteiten organiseerden. De kamers werden goed schoon gehouden en het personeel was super gezellig. Lekker verwarmd zwembad en prima eten.
Eigenaar, 13-12-2022
Beste Melanie, Bedankt voor het plaatsen van een review na uw verblijf bij ons. We zijn blij om uw recensie te lezen. Hiernaast zijn we blij om te horen dat wij u tijdens uw verblijf een onvergetelijke ervaring hebben kunnen bezorgen. We wensen u het allerbeste en hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Hotelbeheer Albatros Aqua Blu
Hotel Aqua Blu Resort Hurghada info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer002 065 3464801
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensSafaga Road, Po.Box:110, 84517
- WebsiteHotel Aqua Blu Resort Hurghada
Eigenaar, 23-02-2023
Beste Anneke, Bedankt voor het delen van uw recensie van uw recente ervaring met de webcommunity. We zijn blij dat uw verblijf en bezoek aan ons hotel een goede indruk heeft achtergelaten. Daarnaast zijn we blij dat ons personeel u tevreden heeft gesteld tijdens uw verblijf. We wensen u het allerbeste en hopen u snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Albatros Aqua Blu hotelteam.