8.7FantastischScore uit 18 reviews

Am Waldbad

8.7FantastischScore uit 19 reviews

Super slechte camping.
Door Groen op 12-01-2020

Met 4 personen een huisje gehuurd. Bij aankomst wist de eigenaar niet dat we kwamen en wat we gehuurd hadden. Met moeite toch eindelijk naar het huisje gegaan. Eigenaar deed de deur open gaf de sleitel en zei verder niks. Het huisje was nog redelijk nieuw en wel mooi. We hadden tijdens het koken problemen met de kookplaat. We vroegen de eigenaar om hulp. Na lang wachten kwam hij kijken en uiteindelijk toch opgelost. Camping zelf was een erge puinhoop. Overal lag hout en andere troep. Het zwembad was erg vies. En werd ook niet schoongemaakt. Randen van zwembad helemaal beschadigd en startblokken en duikplank helemaal afgebrokkeld. Om naar het zwembad toe te gaan moest je via een klein smal paadje tussen alle huisjes door. En door het hoge gras lopen. Keedruimtes heel vies. Allemaal zand en spinnenwebben. Bij vertrek meerdere malen vragen wanneer we konden betalen kon alleen contant. Eigenaar erg onvriendelijk!! Geen aanrader!

Basic camping voor rustzoekers
Door WT op 29-09-2019

Rustige terrassencamping met vaste en bezoekende caravans en campers en een apart veld (het hoogste terras, dus mooi uitzicht) voor tenten. Een tikje vervallen, maar ideaal voor mensen die rust zoeken. Het sanitair bestaat uit één blok: het is er schoon, maar wanneer het druk is, is het aantal toiletten en douches niet echt toereikend. Voor de douche en elektriciteit moet nog apart worden betaald. Geen activiteiten voor kinderen, maar het grote, gratis zwembad naast de camping vergoedt veel. Goed bereikbaar vanaf de snelweg en dicht bij enkele supermarkten.

Heerlijk en veel rust
Door Henk op 28-06-2018

Rustige , gezellige Heerlijk veel rustcamping op iets glooiende grasvelden. Uitstekend sanitair. Vanaf de camping mooie fietsroutes. Restaurant met kleine kaart op de camping.

Am Waldbad

Fantastische camping op toplocatie
Door Ingmar van der woude op 07-10-2017

Schitterende camping mooi op de heuvels gelegen met prachtig uitzicht. Super mooi groot natuur bosbad en geweldige gastheer. Wij hadden een nieuwe bungalow tot onze beschikking van alle faciliteiten voorzien. Ook het gemeenschappelijke toiletgebouw was werkelijk brandschoon. De campinggasten hebben helemaal een geweldig uitzicht omdat zij hoger op de heuvel staan. Het is een echte aanrader voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Men kan werkelijk uren in het thuringerwald vertoeven. Ook de dorpen in de omgeving bieden genoeg shop mogelijkheden. Uit eten in de omgeving is heerlijk. En zoals wij zeggen je krijgt veel voor weinig. Dit gebied is het voormalig oost Duitsland en dat vind je werkelijk overal in de prijzen nog terug! Hier zijn de sporen van achter het ijzeren gordijn nog duidelijk bespaard gebleven. Wil je goedkoop en leuk op vakantie is dit een absolute aanrader op nog geen 6uur autorijden vanaf Nederland.

Overjarige camping
Door Gustaaf op 18-06-2016

Positief: ruime plaatsen/ mooi uitzicht vanaf bovenste terras/ schoon sanitair/ frisse berglucht/ vogelrijkdom/ direct tegen natuurreservaat Vessendal/ uitermate goed wandelgebied
Negatief: steile toegangsweg met geen ruimte bij receptie om fatsoenlijk te parkeren/ onhartelijke- en ongeïnteresseerde ontvangst door eigenaar in enorm rommelig kantoortje met overal papieren op de vloer/ veel seizoenkampeerders/ luidruchtige mensen in het weekend/ toen wij er waren was er op de camping een motortreffen met 150 motorgasten(die kregen wel alle aandacht van de eigenaar)/ sanitairgebouw met lage in/ uitgang; verschillende mensen hun hoofd gestoten/ nergens brandblussers op de camping/ bij vertrek geen vraag hoe we het hadden gevonden, geen goede reis gewenst enz. bah/ Waldbad: een echt vooroorlogs natuurbad met aftandse kleedgelegenheden/ vieze toiletten

Zeltplatz mit toller Einbindung in die Landschaft
Door Bößneck op 23-08-2012

Die Lage des Zeltplatzes ist einmalig für Mitteldeutschland. Auch und gerade für Familien mit Kindern geeignet, da zumindest im Sommer das unmittelbar angrenzende Waldbad verfügbar ist und man schier unbegrenzt wandern kann. Wir nutzen den Zeltplatz seit etwa 20 Jahren und kommen jedes Jahr mindestens für ein Wochenende gern wieder hierher. Gutes Preis - Leistungs - Verhältnis!