8.2FantastischScore uit 104 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over LandGut Girtenmühle

De natuurliefhebber kan terecht bij Camping Landgut Girtenmühle. Het terrein is gelegen in een mooi wandelgebied en beschikt over simpel sanitair, een beekje waar in gespeeld kan worden en een terras waar je een lekker biertje kunt drinken. Ontspannen bij het kampvuur kan ook. Wandelen en fietsen is in deze groene omgeving erg goed te doen.

Vakantiegangers zijn dol op de gemoedelijke en ontspannen sfeer van de camping, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving. Ze waarderen de gezellige avonden met live muziek, het sfeervolle terras waar lekker eten en drinken te verkrijgen is, en de mogelijkheid om verse broodjes of een compleet ontbijt te bestellen. Kinderen vinden hun plezier in het speelse beekje, terwijl volwassenen genieten van de vele wandelroutes en de nabijgelegen gezellige dorpjes en stadjes. De eigenaren zetten zich in om het de vakantiegangers naar de zin te maken, wat terug te zien is in het nette en schone sanitair. Kortom, een ideale plek voor een relaxte vakantie in de natuur.

• BBQ toegestaan

• Wasmachine

Girtenmühle 1, D-66679

LandGut Girtenmühle

8.2FantastischScore uit 105 reviews

Twijfelachtig
Door Fam janssen op 17-08-2023

De camping ligt op een mooie plek.
Met regenachtig weer, is het helaas snel een grote modderige plek door de klei ondergrond. Het terrein oogt minder goed onderhouden (hoog gras, veel kuilen en schuine ondergrond).

Service is aardig, fijne ontbijtservice.
In de avond oogt het terrein en de bar gezellig en sfeervol. Overdag zie je dat het onderhoud mager/achterstallig is, en dat het minder netjes en verzorgd oogt.
Het sanitairgebouw is klein voor het aantal gasten en laat qua schoonmaak echt te wensen over. Vieze vloeren en geuren.

Voor kinderen beperkte speelgelegenheid, al is het beekje erg leuk van zichzelf om in of bij te spelen.

Geweldig
Door Rem op 12-08-2023

Ondanks de regen ,een fantastische camping !
Gemoedelijk ,mooie natuur ,en bere gezellig ,lekker vuurschaal aan ,sfeervol en een geweldige tijd ,live muziek in het weekend en lekkere verse broodjes smorgens !

Fantastische relaxte boscamping.
Door Gert Ritsema & Ike Fokkema op 05-08-2023

Op de camping heerste een heerlijke ontspannen sfeer. Gezellig terras met lekker eten en drinken. Mogelijkheid voor het bestellen van broodjes of een compleet ontbijt. Veel wandelroutes en gezellige dorpjes en stadjes in de omgeving. Alle ingrediënten voor een relaxte vakantie.

Wat een goed adres!
Door John, www.johnnyontour.nl op 05-08-2023
Alleen gereisd

Gelegen in een prachtig zijdal in de buurt van Losheim am See. Zelf plaatsje zoeken langs een van de paden op de camping. Er zijn diverse onderkomens te huur. Eigenaren doen echt hun best voor de gasten. Sanitair schoon en heel netjes. De bar waar je wat simpels te eten kunt bestellen is ook heel gezellig. Heel veel te ontdekken in de omgeving.

Matig
Door Diedrick op 10-10-2022

De camping was veel te vol. Er werden voortdurend mensen toegelaten zonder dat de beheerders keken of er wel plaats was. De beheerders kwamen zelden op het kampeerterrein en leken niet erg veel belangstelling te hebben. Als gevolg daarvan werden wij ingebouwd tussen twee grote tenten op nauwelijks 1 tot 2 meter afstand. Zelf je plaats kiezen is leuk maar hier waren geen plaatsen en stond alles maar door elkaar. Het sanitair was uiterst matig voor het grote aantal mensen en werd te weinig schoon gemaakt. De website suggereert veel meer dan nu wordt waargemaakt.

Niet ons ding!
Door Melanie op 18-09-2022

Helaas sluiten wij ons ook aan bij de andere negatieve reviews. Te lawaaierig (was die middag/nacht dat wij er waren een feest met harde muziek), toiletgebouw verschrikkelijk, campingplaatsen onverzorgd, ongelijk en kleigrond.
Waren op doorreis en blij dat we dus slechts 1 nachtje verbleven. De website was veelbelovend, daar bleef het ook bij. Omgeving is wel mooi en nog wat geocaches kunnen oppikken. Bij een lokaal klein gasthaus was het goed vertoeven.