8.8FantastischScore uit 5 reviews

Score uit 5 reviews

Hotel info

Landgasthof Simon

8.8FantastischScore uit 5 reviews

Sfeervol en gezellig hotel.
Door Wilma op 04-06-2022

Typisch Duits, vriendelijk, gezellig en sfeervol. Mooie kamers. Uitstekende uitvalbasis voor fietstochten en uitstapje naar Trier.

Super
Door Irmina krämer op 20-07-2018

Toller Radweg super Essen nette gastgeberin Hat uns sehr heut gefallen saubere Zimmer alles ok

tja, wat verwacht je?
Door duo op 20-05-2017

Na 15.00 uur ons gemeld, daarbij werd de naam van de bazin luidkeels geroepen en de deur voor onze neus weer dicht gedaan, Welkom? De kamer met balkon was redelijk schoon, in de badkamer waren zowel de wc-bril en de douchslang kapot. Eigenaresse klopte om 19.00 uur op de deur met de melding dat we nu moesten komen om te eten. Ze zijn geen restaurant voor het dorp, alleen voor de gasten. Het drie gangen diner is geen culinair hoogstandje, op de derde dag was de hoofd maaltijd zelfs koud, gevraagd om dit weer op te warmen, dit gebeurde in de magnetron. Personeel wil veel doen als je het vraagt of zegt, ze zien zelf het werk niet liggen. Eigenaresse heeft het druk met praten tegen de Duitse gasten en het personeel opdrachten te geven. Wat ze aan ons heeft gevraagd is: "Je hebt al betaald bij boeken he?" en: "Wat wil je drinken?" De zorg voor haar moeder vindt plaats tussen de zorg voor gasten.

De genoemde bar, sauna of fietsen hebben we niet gezien.

Landgasthof Simon

leuk, gezellig en uiterst behulpzaam. Herhalen!
Door jeanne en hub hendrix op 30-08-2016

wij zijn met touroperator gegaan. de bazin was erg vriendelijk . Wij zijn zeer tevreden en hebben genoten.

Ongedwongen leuk
Door Omer op 08-12-2015

Vriendelijk onthaal, nette vernieuwde kamers, keurig ontbijt, democratische prijzen, goede ligging, kortom veel waar voor uw geld.

Soort hotel
Kleinschalig