Gasthaus Andries
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatiePensionAward GoudGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatieGästehaus Mosel-Apollo Valwig
PensionZeer goede service Ga naar accommodatieBike-Inn John & Petra
PensionZeer goede service Ga naar accommodatiePanorama
PensionPrachtig gelegen
- Hans ter Heide17-09-2020
Heel gastvrij en gezellig verblijf gehad.
Gasthaus Andries is prachtig gelegen met uitzicht op de Moezel. De kamers en sanitair zijn netjes en schoon. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het ontbijt is goed verzorgd. Henk en Marlies zijn heel gastvrij en komen s'avonds graag even bij je zitten om een heerlijk glas wijn te drinken. Wij voelden ons echt thuis en komen zeer zeker terug.
- Hans07-09-2020
Prachtige omgeving, zeer gastvrije ontvangst!
Voor ons de eerste kennismaking met dit prachtige gebied. Hebben er heerlijk gefietst langs de Moezel. Aanrader is om met de fietsen in de trein van Cochem naar Koblenz te gaan en daarna terug te fietsen. Deze tip (en de gratis treinkaartjes!) kregen we van de uitermate gastvrije (en Nederlands sprekende) Henk en Marlies, die ons 's avonds ook veel verteld hebben over de lokale gebruiken onder het genot van hun "eigen" Andries-wijn. De kamer was prima en schoon. Voor ons een adres om zeker nog eens terug te keren!
- Fam. Cornelissen15-08-2020
Fantastisch verblijf
Gastvrijheid staat voorop. Een goed ontbijt en je krijgt veel leuke tips om te doen. De kamers zijn wat gedateerd, maar goed. Een fijne locatie en centraal gelegen. Ligt direkt aan de Moezel en de Moezelradtweg loopt voor de deur langs. Cochem is met de fiets goed te bereiken. Openbaar vervoer is gratis en heel fijn om je hiermee te verplaatsen. Wij gaan zeker nog eens terug.
- Fam. de Bart01-08-2020
- Wim en Cor20-07-2020
- Rose30-06-2020
Goed, betaalbaar, vriendelijk, direct ad Moezel,
Het pension ligt prachtig, direct aan de Moesel in een rustige plaats. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding; vriendelijke eigenaren. Lekker ontbijt; jus d’orange, thee, koffie, harde broodjes, Duitse boterhammen, kaas, vleeswaar, zelfgemaakte jam! Chocolade pasta, honing; naar wens ook gekookt ei en kwark. Altijd voldoende want je kan gewoon bijvragen als je nog wat wilt. Parkeren kan voor de deur. Voor het pension is een brede groenstrook waar je aan de rivier kunt chillen & zwemmen. Restaurantjes op loopafstand, fietsverhuur om de hoek. Zeer vlakbij de mooie plaatsen Cochem en Beilstein (kan op de fiets). Veel leuke bezienswaardigheden in de buurt, kano verhuur vlakbij. Ik raad dit pension aan iedereen aan die geen super de luxe verwacht maar gewoon goed. Er zijn wel trappen aanwezig dus geschikt voor mensen die nog goed kunnen traplopen.
- Schoonbrood Paul22-10-2019
Echt aan te bevelen!!
Schone maar iets gedateerde kamers (in dependance), heel goed ontbijt, mooie 'Aufenthaltsraum' waar we 's avonds met veel plezier vertoefd hebben, bij de gezellige muziek en goede verzorging van Henk en Marlies. Een echte aanrader. En dat voor een schappelijke prijs. Dus een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Pension Gasthaus Andries info
Het complex