Gästehaus Mosel-Apollo Valwig
Pension
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Moselweinstr. 12, D-56812 |
Gästehaus Mosel-Apollo Valwig
Margot en Gijsberts.Voor de zoveelste keer weer in Haus Apollo.Wat hebben jullie weer alles weer fijn voor elkaar.Het lijkt dat jullie het weer zelfs kunnen regelen.Punten geven is niet eerlijk omdat je niet hoger kan dan een 10.Voor iedereen eenaanrader,als wij zelf maar terecht kunnen als wij willen.Margot en Gijsberts tot eind september voor weer een weekje Moesel.Bedankt voor alles en tot snel
Geweldig verzorgd tijdens ons verblijf Wat een lux onderkomen gevonden We hebben weer meteen geboekt voor mei 2019 Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste.Margot bedankt voor de goede en lieve service Dit was super dus komen we vaker Bedankt voor alles Sjan en Thijs
We zijn al een aantal keren geweest en worden zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Mooie schone kamers met uitzicht op de Moezel. Ook het ontbijt is goed en er is zeer goede internet. Een echte aanrader!!
Wij hebben hier gelogeerd .het is een mooi en prachtig gasthaus en zeer netjes en proper .De kamer is zeer groot en mooi met alles erop en aan.Ook het ontbijt was zeer goed en verzorgd en ook de gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijke mensen.Je kan de fietsen in de garage zetten.In de buurt zijn ook genoeg restaurants waar je goed kan eten en drinken.Zeker de moeite om eens heen te gaan.Ze hebben ook mooie vakantie appartementen zeer mooi om te vertoeven.Wij gaan zeker nog een keer terug.
We hebben een heerlijk veblijf gehad. De gastheer en gastvrouw waren zeer gastvrij. We hadden een fantastische kamer met mooi balkon met uitzicht op de Moezel. Ook het ontbijt was goed. Gratis parkeren voor de deur, fietsen konden gratis in afgesloten garage staan. Wij gaan hier zeker terug. Een echte aanrader.