4.4OnvoldoendeScore uit 14 reviews

Over Krone Riesling

Krone Riesling

Ontdek de charme van Krone Riesling, een sfeervol hotel in Trittenheim, perfect gelegen direct aan het strand. Hier geniet je van de ideale combinatie van zon, zee en ontspanning. De tuin van het hotel biedt een serene plek voor rust en recreatie, terwijl de kosteloze parkeergelegenheid en Wi-Fi een zorgeloze ervaring garanderen. Een verblijf bij Krone Riesling belooft een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en avontuur.

De ligging

Krone Riesling ligt in het pittoreske Trittenheim, met een unieke ligging direct aan het strand, wat het de perfecte uitvalsbasis maakt voor strandliefhebbers. Trittenheim, bekend om zijn prachtige landschappen en wijncultuur, biedt naast ontspanning aan het strand ook tal van mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten door de natuur. De nabijheid van het stadscentrum maakt culturele uitstapjes en het verkennen van lokale attracties gemakkelijk bereikbaar. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt de omgeving verschillende sightseeing opties. De toegankelijkheid van het hotel is uitstekend, met kosteloze parkeergelegenheid voor vakantiegangers die met de auto komen. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven voegt nog een laagje gemak toe aan de reisplanning.

Krone Riesling biedt uiteenlopende faciliteiten en diensten aan om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in de kluis, terwijl de beschikbaarheid van internet in de openbare ruimtes zorgt dat je altijd verbonden blijft. De tuin van het hotel biedt een rustige plek voor ontspanning of een gezellig samenzijn. Voor degenen die met de auto reizen, is er het gemak van kosteloos parkeren op het eigen terrein van het hotel. Het zonneterras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Voor de actievere vakantiegangers zijn er mogelijkheden zoals fietsen en wandelen, wat zorgt voor een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur tijdens je verblijf.

Bij Krone Riesling wordt eten en drinken groot geschreven. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar vakantiegangers kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten en drankjes. Of je nu kiest voor halfpension of liever elke ochtend beslist over het ontbijt, er is volop keuze. Voor diegenen met specifieke dieetwensen biedt het hotel dieetgerechten en speciale menu's aan, zodat iedereen kan genieten van heerlijke maaltijden aangepast aan hun behoeften.

Houdt er rekening mee dat de pakketreizen van Krone Riesling in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheid, staan we graag tot je dienst om aan je wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• TV

Moselpromenade 9, 54349

4.4OnvoldoendeScore uit 15 reviews

Zo'n hotel is geen hotel.
Door Wim en Anja op 14-08-2023

Alles verouderd, kamer zonder raam, alleen glas in deur, balkon met uitzicht op witte muur ipv de Moezel. Overal spinrag, dinners niet compleet opgediend. Geen frisse badkamer, alles maar half werk. Sommige personeelsleden echt NIET vriendelijk bij het onbeleefd af. Hier in dit hotel moet je niet wezen. Ontbijt was wel goed, heel summier dat wel. Op vrijdagavond dicht. Wij komen hier nooit meer terug.

Geen Charme-hotel
Door isabelle vande moortele op 14-07-2013

Het personeel was heel onvriendelijk. We kwamen wat vroeger toe en kregen het direct te horen. Wij hadden een 2/4 persoonskamer. De kamer rook muf, de deur van het extra slaapkamertje kregen we niet open. Het duurde 15 min vooraleer men dit kwam opendoen, en dan bleek het bed nog niet opgemaakt. Er kon enkel een 1persoonsbed in. Waar die 2e persoon zou moeten slapen weet ik niet.

De rest van de kamer was niet verzorgt. De TV was zo groot als een IPAD. Het terras gaf ons links zicht op alle anderen balkonnen van de andere hotelgasten, en rechts op een uitspringend gebouw. De moezel kon je 50 meter verder tussen 2 boven zien (een klein stukje).

We zijn dan ook niet langer gebleven. Het hotel was zeker de 50 € / nacht voor dit charme-arrangement niet waard. De foto's op de sites zijn veel mooier (aangekleed) en van vroegere periode, dan de recente staat van het hotel. Dat bewijzen de kapotte bloemen in de bloembakken op het terras.

Het zwembad ging pas om 16u open.

goede prijs-kwaliteitsverhouding
Door evy op 24-05-2013

Kleinschalig hotel dat netjes,maar een beetje verouderd is. Personeel is heel vriendelijk. De ligging is werkelijk geweldig, direct aan de moezeloever zonder drukke weg ervoor.

prima hotel
Door verroonen op 06-11-2010

prima hotel ruime kamer , voor de kinderen een aparte kamer proper lekker eten

Leuk hotel om de moezel te verkennen.
Door Annie op 02-11-2010

Wij hebben 2 nachten verbleven in Krone Riesling, naar volle tevredenheid. Inderdaad zijn de kamers aan renoveren toe, maar was wel schoon, laminaat op de vloer. We hadden een 2-4 persoons kamer geboekt, onze dochter bij ons op de kamer. Bleek ze toch een apart kamertje te hebben in de gang. Ze vond de matras erg hard, gevraagd naar een oplossing, hebben ze er een dekbed op gelegd zodat deze zachter sliep, prima! Eten was uitstekend! We hadden halfpension, met 3-gangen diner, kregen echter ook nog een extra voorafje! Porties waren voor ons ruim voldoende. Ligging direct aan de Moezel is fantastisch. Trittenheim stelt niet veel voor, maar om de moezel te verkennen een prima hotel. Prijs/kwaliteit verhouding oke!!

Eerste keer, laatste keer
Door Matthias op 10-10-2010

"Hotel Krone Riesling" in Trittenheim is een afrader van formaat. Wij hadden een luxe kamer geboekt met half pension, maar vielen van de ene teleurstelling in de andere. De kamer straalde allesbehalve luxe uit; de inrichting en voorzieningen waren allemaal zeer "basic". De badkamer is zeker aan vernieuwing toe en de douche bevond zich op het randje van onhygiënisch. Het avondeten vonden wij absoluut niet lekker, maar dat is uiteraard een kwestie van persoonlijke smaak (de wijn en het stokbrood waren wel schitterend). De volgende avond hebben wij er dan ook bewust voor gekozen om elders te eten. De keuze van het ontbijtbuffet was OK voor een driesterrenhotel, maar het kan niet dat je 5min moet wachten wegens te weinig ingedekte tafels. Na het opgeven van thee/koffie keuze vergat men ons de koffie te brengen. Als kers op de taart: wij hadden via een reisorganisatie geboekt, maar toch werd ons nogmaals de volledige rekening voorgeschoteld... die we uiteraard geen 2de maal betaald hebben!